• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dečko gurnuo devojku sa litice!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Pogledajte: Dečko gurnuo devojku sa litice!

Posle više od dva minuta ubeđivanja i odbrojavanja, dečko je gurnuo devojku sa visoke ivice u provaliju, a ona je na pola puta čak stigla da mu kaže da raskida sa njim.

306208gurarnjefoto-pbd-b.jpg


Neke devojke idu na piće sa dečkom u grad, a neke idu da skaču sa litice! Posle više od dva minuta ubeđivanja i odbrojavanja, njen dečko bio je primoran na to da je gurne s ivice.


Ne, nije reč o bilo kakvom zločinu, već je u pitanju novi ekstremni sport “rope swing”, drugim rečima - najveća ljuljaška na svetu.http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/296428/Pogledajte-Decko-gurnuo-devojku-sa-litice
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Svašta ću još da vidim. Ova omladina baš nema granice. Ovo prelazi granice pameti.:o:o ... koji su ovo idioti....:thumbsdown:
 
Vrh Dno