• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Danas je sahranjena Verica Barac

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Predsednica Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Verica Barać sahranjena je danas na groblju u Preljini kod Čačka, u krugu porodice i prijatelja, što je bila njena želja.


226537_verica-barac-foto-marko-djurica_f.jpg

Verica Barać je preminula u 57. godini života posle duge i teške bolesti sa kojom se borila 16 godina.

Rođena je 14. juna 1955. godine u Mrčajevcima kod Čačka, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, a u Beogradu je 1980. diplomirala na Pravnom fakultetu i položila pravosudni ispit.Poslednjih nekoliko godina živela je u Preljini kod Čačka, okružena porodicom, prijateljima, kućnim ljubimcima, domaćim životinjama, retkim vrstama biljaka koje je pasionirano gajila i knjigama.

Nakon navoda zaštitnika građana Saše Jankovića da je Baraćeva poslednje dane provela bez novca da se elementarno bori sa bolešću, direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Zoran Rakočević izjavio je da ona lečena u skladu sa protokolom lečenja od maligne bolesti.

Izvor: www.blic.rs

Neka joj je laka zemlja. Bila je jako hrabra i pametna zena. Izuzetna.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
......procitala sam juce u novinama da je preminula...... to je stvarno tuzna vest
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Da ne budem zlurad, al moguće da je iz svoje "izvesnosti" hrabrost i iskrenost crpela .... još jedan dokaz da bog sebi najbolje medju nama bira i uzima .....
 
Vrh Dno