• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dan zaštite podataka o ličnosti

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Poverenik obeležio 28. јanuar Dan zaštite podataka o ličnosti

Povodom 28. januara koji se obeležava kao Dan zaštite podataka o ličnosti Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti održao je konferenciju...
Povodom 28. januara koji se obeležava kao Dan zaštite podataka o ličnosti Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti održao je konferenciju za javnost na kojoj je izneo glavne izazove u oblasti zaštite podataka o ličnosti i u radu Poverenika.
Srbija nema nijedan ozbiljan zakonom utvrđen propis kojim bi se regulisala zaštita podataka građana u oblasti videonadzora, zaštite biometrijskih podataka, direktnog marketinga, pa čak i bezbednosnih provera, izjavio je danas Poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić.

više na str:
http://www.personalmag.rs/it/e-uprava/poverenik-obelezio-28-јanuar-dan-zastite-podataka-o-licnosti/
 

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Poruke
2.299
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Naježim se koliko lako se dolazi do ličnih podataka....svako može da zatraži JMBG pa čak i lanac prodavnica da bi vam dodelili njihovu karticu...
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Da, bas sam skoro popunjavao neki obrazac za neku karticu za popust, kad ono JMBG. Odustao sam i kasnije se pokajao. Ko jos u zemlji Srbiji misli da je nemoguce doci do tog podatka za koga god hocete?
 
Vrh Dno