• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

dali ste i koliko ste raspolozeni za ciscenje snega ispred vasih toplih domova

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
koliko ste ustvari raspolozeni da ocistite sneg ispred vasih toplih domova ili vise volite da ste zvejani???

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Gde me nadje covece?
Raspolozena svakako nisam ali da moram moram.Evo samo od jutros tri puta ciscenje snega,ispred kuce i u dvoristu.Uzas!.E sad su sinovi ustali,pa nastavljaju.:)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
sve lepo ocisceno..bas vodimo racuna..u stvari kod mene vecina stanovnika:unsure:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Moj komsiluk je veoma vredan.Ciste zaista,svaka im cast,a uglavnom su to stariji ljudi :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.......pre bi sneg mogao da pocisti mene....nego ja njega............:roflmao:

........trenutno zivim sa roditeljima.........tako da moj otac cisti sneg...........i to vise puta dnevno...........kod nas nikako da prestane da pada.............i sad pada............a jos i vetar duva..........:zbunjen:.........

........inace komsije se nisu bas nesto pretgle...........otprilike je svaki drugi komsija ocistio sneg ispred svoje kuce........a tako je i kada izadjem iz ulice u kojoj zivivim...........neko je ocistio neko ne.......

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Nekako kao i Ejmi nemam osćaj pripadnosti ovde gde sam trenutno ..... inače naravno to je dužnost svakoga .... da počisti svoje dvorište i ispred svoje kuće....

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ne znam,ali kod nas u banatu se to nekako prenelo kao obaveza,kao jedna navika poneta iz kuce..cak ,recimo kod mene u ulici postoje dve prazne kuce..i tu su komsije s jedne i druge strane po pola procistile..e sad,da je to nesto zato sto smo mi fini,nije,nego zbog navike nasih starih stecene jos pod austro ugarskom..tada je svako selo imalo svog -dezurnog-policajca,i kad bi napadao sneg i ne ocistis cupriju ili trotoar,sledi novcana kazna,na licu mesta...tako je bilo i za ciscenje kanala za odvod vode,za ciscenje i odrzavanje travnjaka..izgleda da je sistem kazni najdelotvorniji metod.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........kada je ovakvo nevreme..........ciscenje snega treba da se organizuje na nivou opstine ili grada....ne moze se od gradjana ocekivati da imaju lopate, budake i pijuke.........i ostalo sta treba za ciscenje snega..........

ovo sam slikala pre dva ili tri dana ispred moje kuce.........a u medjuvremenu sneg je jos napadao............
dscn0867.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja volim da čistim sneg. Možda zato što živim u stanu pa tako nemam mnogo posla.

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
znaci svi volimo radnu akciju :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ispred moje zgrade nista ocisceno nije, svi se prave ludi, moj cale doduse krenuo sa lopatom, al sam ga zaustavila pod izgovorom: ima mladjih od tebe da to ciste....Verovatno niko nece ni cistiti, jer nam je ulaz uvucen te smeta samo onima koji zive u tom delu, a posto se svi prave ludi, nikom nista...Mene sto se tice boli me uvo, ja sam mlada i ako padnem nece mi biti nista, jedino ovi stariji mogu stradati...
A za slucaj da nekom padne napamet kad vidi ovaj post, sto se ja ne dohvatim lopate...Necu jer ima 5 konjina izmedju 25 i 30 godina pa nek ciste , kad mogu da kradu namestaj i da ga lomataju po zgradi, onda mogu i lopatu u ruke da uhvate....

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
:roflmao:..anchy..uzmi metlu pa kreni ispred zgrade u spicu...i iskomentarisi to na isti nacin,da im proradi savest..kad treba nezno zensko celjade da cisti,a mamlazi prolaze mrtvi hladni..

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ma cuj ja bih i ocistila, ako ni zbog ceg drugog, ono zbog mojih, posebno mame, ali....Stvarno mi idu na zivce...A i takva sam da kad bih uhvatila tu lopatu u ruke ne bi me gledali ko nezno zensko celjade, nego nadrndanu zensku koja bi ih klepila lopatom....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Nalopatala sam se ja dovoljno sad nek' to rade mladji. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
javlja se jedan mlađi. :) Ja sam danas bio udarnik! :cautious:

Lujka

Suspendovan nalog