• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Daje se na znanje

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Forum je danas privremeno bio isključen zbog ažuriranja softvera.
Server je tokom prošlih dana bio pod DDOS napadom. U toku je njegovo stabilizovanje. Zbog navedenog forum funkcioniše sporije nego inače.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
............a ja mislila da me komp zeza.........

B

Banop

Gost
Sve da pitam pa zaboravim, zašto ste promenili platformu ?
Ovaj novi forum mnogo bolje izgleda i naravno moderniji je.
Jel postoji nešto pored toga po čemu je bolje od MyBB-a ?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pregledniji je, to sto trenutno imamo problema sa serverima, druga je prica, ali definitivno pregledniji i prakticniji.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ne znam da li ste primetili, ali sam podesio da se na početnoj strani u spisku prisutnih članova ne pojavljuju njihova imena već avatari. To je do sada bila "privilegija" samo za urednike foruma a od sada za sve. Nadam se da vam se dopada.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Dodao sam male avatarčiće autora citiranih tekstova. U ovoj temi već ima citiranih poruka tako da možete videti kako to izgleda. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nadam se da vam se dopada to što je obojena pozadina dugmića. Voleo bih da pročitam vaše utiske, da li je ovo dobro, da li su boje prikladne...

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
fino,jasno,uocljivo:thumbsup:..osim sto ja sad ne vidim ono dugme za -urediti-?kad nesto zelimo da ispravimo..

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pretpostavljam da to ne vidis zato sto je uredjivanje urednicka opcija :genije:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
U pocetku mi se ucinilo mnogo sareno :),medjutim,nije.Iznecu sta bih ja uradila a na tebi ( vama) je da odbijete:D
Naime s desne strane imas tri plava dugmica (Svidja Vam se, odgovoriti i preporuciti),ja bih ovo srednje dugme da bude ova prljavo roza ili koja je vec to boja.Nekako mi fali ravnoteza boja.Eto nemo; se ljutite :)
I gde je nestalo dugme "urediti" ?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Dugme vraceno :) Hvala admine :thumbsup:

2cxgbx3.jpg

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jel? Admin je tu? Samo je nevidiljiv? Hm....:cautious:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
da vam pravo kazem,kod mene se to dugme ne vidi..:(..nema ga

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U pocetku mi se ucinilo mnogo sareno :),medjutim,nije.Iznecu sta bih ja uradila a na tebi ( vama) je da odbijete:D
Naime s desne strane imas tri plava dugmica (Svidja Vam se, odgovoriti i preporuciti),ja bih ovo srednje dugme da bude ova prljavo roza ili koja je vec to boja.Nekako mi fali ravnoteza boja.Eto nemo; se ljutite :)
I gde je nestalo dugme "urediti" ?
Misliš na dugme Odgovoriti? Pa ono i jeste plave boje (nije prljavo roza). Praktično su plave boje oni dugmići koji imaju funkciju, dok su braon boje oni koji nemaju neku bitnu funkciju.
Jel? Admin je tu? Samo je nevidiljiv? Hm....:cautious:
Ne, ja nisam u to vreme ništa menjao, niti bio na forumu. Dugme Urediti bi trebalo da bude dostupno samo 15 minuta od objavljivanja vaše poruke. Nakon toga ono vam više nije omogućeno (poruke se mogu izmeniti samo 15 min nakon objavljivanja, jel te), a stalno je dostupno urednicima foruma.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Za moj ukus previše fancy. :kul: U svakom slučaju, hvala na predlogu.

Vrh Dno