• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li znate gde se nalazi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Molio bih mlađe forumaše da dalji tekst ove poruke ne čitaju.

Naime, redovno čitam Basarine tekstove u rubrici Famozno. Neko ga voli, neko ne, ali definitivno ne možete ostati ravnodušni na njegove tekstove. No, nije mi ideja da diskutujemo o njegovim tekstovima, već da mi objasnite da li znate gde se u Srbiji nalazi mesto Gornji Pičkovac, koga je u par navrata pomenuo u svojim tekstovima. B)
Za Donji Pičkovac sam čuo i znam gde se nalazi, to vam je tu odmah... B)
Ali za Gornji nisam ni čuo, te molim starije forumaše da jave ako znaju nešto o njemu. :laugh:
 

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruke
1.213
Broj reagovanja
74
Ovu misteriju definitivno moramo nekako da razmrsimo... Gornji Pičkovac je zapravo isto gde i donji, samo što žena izvodi stoj na šakama. Drugo moguće rešenje je da je to sinonim za muške maljave grudi :laugh:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno