• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li živite zdravo?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Moj rezultat :)
Idealna sam, sta reci :roflmao:

Vi znate šta je zdrav život
Bravo! Vi zaista brinete o svom mentalnom i fizičkom zdravlju i imate zdrave životne navike. A to je jedan od najvažnijih preduslova za dug i zdrav život. Nastavite tako i ne dozvolite da se između vas i zdravog života bilo šta ispreči
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Vaš rezultat je: 22
Vi znate šta je zdrav život
Bravo! Vi zaista brinete o svom mentalnom i fizičkom zdravlju i imate zdrave životne navike. A to je jedan od najvažnijih preduslova za dug i zdrav život. Nastavite tako i ne dozvolite da se između vas i zdravog života bilo šta ispreči.
:)
 
Vrh Dno