• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li vam je kratak fitilj?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Vi ste tempirana bomba

Imate izražen osećaj odgovornosti i kad nešto odlučite, ne odustajete dok ne stignete na zacrtani cilj! Ispunjavate sva obećanja, ne oklevate da preuzmete odgovornost za ono što radite i ne obraćate mnogo pažnje na to što ostali ne uspevaju da prate vaš tempo. I onda počinju problemi - okolina vam prebacuje da mislite samo na sebe, rokovi su sve bliži, kritikuju vas zbog toga što niste dovoljno elastični, što nemate razumevanja... Ne reagujete odmah, pošto se uvek trudite da dobro razmislite o svemu i uvek prvo pokušate sa zlatnim trikom "izbroj do deset!". Ipak, kad se čaša prelije, onda je stvarno dosta. Jednom za svagda!

Qq,..nema bre blage veze :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Vi ste pokvašena petarda

Elastični ste i prilagodljivi, a protiv svakodnevnih teškoća borite se humorom i lepim raspoloženjem. Takođe ste i vrlo osetljivi, pa malo više samopouzdanja vam ne bi škodilo. Ponekad osećate da ćete jednostavno da puknete - naročito onda kad vaša okolina ne obraća pažnju na vaš trud, a istovremeno vam zamera zbog nekih sitnih propusta. Kad se čaša prelije, dovoljna je jedna jedina suvišna reč pa da eksplodirate. Posle toga tornado se naglo stiša, kao da se ništa nije ni dogodilo i vi nastavljate da gurate dalje. Ali, nemojte previše da opterećujete svoj mali čamac kao ne bi potonuo!

pa,izgleda da su pogodili..

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Vi ste aktivirana granata ....... kako ja imam pogresno misljenje o sebi :o ............ja bih sebe svrstala u osobe sa malo duzim fitiljem :zbunjen::zbunjen::zbunjen:

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Vi ste pokvašena petarda

Elastični ste i prilagodljivi, a protiv svakodnevnih teškoća borite se humorom i lepim raspoloženjem. Takođe ste i vrlo osetljivi, pa malo više samopouzdanja vam ne bi škodilo. Ponekad osećate da ćete jednostavno da puknete - naročito onda kad vaša okolina ne obraća pažnju na vaš trud, a istovremeno vam zamera zbog nekih sitnih propusta. Kad se čaša prelije, dovoljna je jedna jedina suvišna reč pa da eksplodirate. Posle toga tornado se naglo stiša, kao da se ništa nije ni dogodilo i vi nastavljate da gurate dalje. Ali, nemojte previše da opterećujete svoj mali čamac kao ne bi potonuo!

Ono sa malom crnom haljinom mi bilo baš teško da odgovorim :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Vi ste aktivirana granata

Uvek reagujete na prvu loptu. Iza vaših postupaka nikad ne stoji razmišljanje u pravom smislu te reči, već gomila nepovezanih ideja. To vam omogućava da radite deset stvari istovremeno, ali vas istovremeno puni negativnom energijom koja svakog časa može da eksplodira. Zato nije ni čudo što često planete zbog neke sitnice. Što se tiče neuspeha, ne samo da ih ne prihvatate, već oni često izazivaju vaše napade nekontrolisanog besa, čije su žrtve svi koji se u tom trenutku zateknu u vašoj blizini. Iako većina ljudi misli da ste razmaženi, ima muškaraca koje privlači vaša hirovitost.

Uopste se ne slazem sa rezultatom. Ja jes da sam tepmperamentna al daleko od toga da skacem na sve zivo :cautious:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Jesmo drugo moja, jedino sto moja crna haljina nije bila prekrivena macijim neg' kucecim dlakama.. a tvoja? :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
mi -pokvasene petarde- vodimo:laugh:...sta li nam je admin kad nema odgovora:kul:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam prznica bez fitilja. Kod mene odmah izbije detonacija. A mrzim da radim ove upiznike, al ako baš želiš znati, uradiću ga.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dakle, kao što sam rekao:

Ne volim te ankete jer ima pitanja za koje nema adekvatnih ponuđenih odgovora.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Vi ste pokvašena petarda

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe

Uvek reagujete na prvu loptu. Iza vaših postupaka nikad ne stoji razmišljanje u pravom smislu te reči, već gomila nepovezanih ideja. To vam omogućava da radite deset stvari istovremeno, ali vas istovremeno puni negativnom energijom koja svakog časa može da eksplodira. Zato nije ni čudo što često planete zbog neke sitnice. Što se tiče neuspeha, ne samo da ih ne prihvatate, već oni često izazivaju vaše napade nekontrolisanog besa, čije su žrtve svi koji se u tom trenutku zateknu u vašoj blizini. Iako većina ljudi misli da ste razmaženi, ima muškaraca koje privlači vaša hirovitost.

Uopste se ne slazem sa rezultatom. Ja jes da sam tepmperamentna al daleko od toga da skacem na sve zivo :cautious:
Ovo isto...Dodala bih i ovo da sebe ne smatram razmaženom (nije stigo niko da me razmazi)...

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Ne volim te ankete jer ima pitanja za koje nema adekvatnih ponuđenih odgovora.
Da znaš Granato. :D Pogotovo ona pitanja "o čemu razmišljate dok"... Nema opcija "ni o čemu". Ništa. Nada. Prazan prostor. Ušlo na jedno uvo, izašlo na drugo. To je moćno oružje Riba, plivaš tamo gde želiš i nadaš se da glista nije zakačena za udicu. :lurking:

Vrh Dno