Pre svega, forumaši moraju da vode računa šta pišu, odgovorni su za svoje poruke, bez obzira u kom forumu pišu. Prema tome, svima skrećem pažnju da dobro razmisle pre nego što nešto napišu.
Broj poruka na forumu nije da ne znači ništa, ali nije ni od krucijalnog značaja. Ima i drugih kriterijuma koji ukazuju na to da li je neki član značajan/dobar/kvalitetan ili ne. No, dobro, broj poruka u forumu za igranje računaće se u ukupan broj, ali naravno, to ne znači, baš kao što
@Jova reče da i sa 10000 poruka neko može biti ugledan član. Forum je opšteg karaktera, slažem se da treba imasti i zabavne i ozbiljne teme, ozbiljne u smislu diskusije, kao što je sada ova. I zbog toga mislim da je
@anuška u pravu i slažem se i sa njenim postom, baš kao što se slažem i sa Jovinim. I
@Džudi72 ima neke svoje ideje i ja takođe se slažem i sa njom da forum treba imati više ozbiljnijih tema i mislim da na tome trebamo svi raditi, a veće diskusije će doći i sa brojem članova, mada i sada ima 15-20 aktivnih članova, što nije malo, ali se nadam bar da dupliramo tu cifru. Šteta je što svi aktivni članovi nisu tu konstantno, ali tako je kako je.
Što se privatnog foruma tiče, predlažem da pristup imaju urednici, specijalni i VIP članovi. Ostali mogu dobiti dozvolu, samo neka me kontaktiraju i zatraže je. Ja preuzimam odgovornost ko će moći da čita teme u tom forumu, a na vama je da budete svesni da ne pišete nešto zbog čega se možete pokajati.
Što se dodele VIP ili Specijalnog člana tiče, predlažem da otvorimo temu gde će svi moći da predlažu nekog člana, ali vas molim da ipak budete objektivni.
@Karudijan ide ka tome da postane VIP, ali ja se nadam da se ne ljuti što to još uvek nije. Mislim da taj status treba imati član koji je na forumu več neko izvesno vreme, koji je aktivan i konstantan. Ne volim da članovi skidam titule i statuse, i zbog toga želim da malo pooštrim kriterijume za dobijanje titula. Nadam se da me razumete. Ponekad je zaista teško izvagati kada nekome dati specijalni ili VIP status, jer ima i onih koji tu titulu nose, a nema ih na forumu više, a ima i onih koji su sada jako aktivni, tvaraju teme, pospešuju diskusiju, ali još uvek nemaju tu titulu. Nije lako izvagati, verujte mi.