Da li ste...

Insajder

grrrrr
sa devet god. zapalio sam kantu gde je bio benzin
osmudilo mi šiške i obrve kad je suknulo iz nje čim sam ubacio upaljenu šibicu
 

Vera

Novajlija
- Kada ste bili mali sunce crtali u uglu papira....

- Kada ste bili mali misli da srce zaista izgleda ovako <3 *

- Zatvarali vrata frižidera veoma sporo, samo da vidite kako se svetlo u njemu gasi...

- Probali da na prekidaču za sijalicu balansirate između upaljeno i ugašeno....

(*izvinjavam se zbog srculenceta, treba da izgleda kao srce kada ga nacrtamo, ovo mi prepravio forum)
Hajde što sam sve to radila kao mala nego što to isto radim i sada.
- Sunce u uglu mada i pre i sada. Jednom sam ga zumirala u sredinu fotografije i nikako nisam bila zadovoljna pa sam ga pomerila u stranu zbog oblaka koji je bio prelep i ličio je na čoveka.
- Naravno, stvarno srce znam kako izgleda ali pošto smo ga svi pretočili u simbol, želim da i dalje zamišljam da je baš tako.
- Kao mala da, a kao velika ne jer u firižideru je lampica radila samo par dana. Koristim ručnu lampu ako je nešto zatureno. Kada kupim novi testiraću se.
- Par puta sam "balansirala" sa prekidačem a onda je pukla sijalica. Od tada balansiram kada prvo pukne sijalica a ja nisam kod kuće pa redovno zaboravim u kom položaju je upaljeno a u kom ugašeno. Zatim stavim novu sijalicu i rukom pokrijem oči za svaki slučaj ne zbog bljeska već da sijalica ne bi pukla što se zna desiti. Ovo u slučaju kada sam sama i ako električar nije slobodan. :cautious:
 

Beba

Poznata ličnost
Dok sam živela na selu, već odrasla, zrela, ozbiljna osoba uradila sam to ...da:)
Komšinica je imala ispred kuće brezu, valjda me je ova jesen asocirala na to, i znate kakva je breza, u jesen se njeno prelepo sitno lišće zalepi za trotoar i kad padne kiša postane klizalište:D
Najčešće nije čistila lišće sa trotoara, ali ne bih ja reagovala da se ta breza nije nalazila tik uz moj deo kuće i svo lišće je odlazilo svugde samo ne kod nje...naravno kod mene najviše.
Jedno jutro, pre polaska na posao sam na brzinu na delu izlaza iz kuće i ćuprije počistilo lišće namerno, sasvim svesno na stranu komšinice tj. na njen trotoar i u njenu travu. I onda sam sebi rekla "bravo":genije:
Kao uradila sam nešto veliko...ona to možda nije ni primetila, nije reagovala, jer primetila bi da inače čisti list sa trotoara.
 

TakoreTji

Novajlija
Meni je jedna od omiljenih razonoda bila da gurnem prst u nos pa da drugi prst obrisem o sestru.Iako je znala za foru zamene prstiju svaki puta je padala u nesvest.Nego,kada sam vec tu...gde vi je obde bife?Da popijem kafu dok se ne usemim i razaznam gde je sta
 

TakoreTji

Novajlija
Baba...meni se ovdenake `opste ne svidja...Sve nekako bez reda,ne znam el sam posla el sam dosla.ja tju da pisem gde stignem...ko tje da gleda redosled pfff
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik

TakoreTji

Novajlija
Znala sam...ja sve znam...al` kad bi se zafrkavali.Tri dana i cetiri notja sam smisljala kako cu da se kobajagi zovem...i taako :) fala na dobrodoslicU...i sve sto nalazu obicaji uz to
 
Vrh Dno