Da li ste...

Beba

Poznata ličnost
Da li ste prijateljima za praznike, naročito one koji predstoje kupovali poklone, sitnice?
 

Taca

ona, stara
Nisam ni ja, još nije počela praznična euforija. Ali sam pripremila sliku da vama čestitam NY. :happy: To mu dođe kao pola kupovine obavljeno! :joyful:
 

Beba

Poznata ličnost
...skidala ledenice gde god ih je bilo, grudvala se i išla kod mame na raport zbog pogrešno upućene grudve. Sankala se ponekad na sankama , a onda se jedan dečak sankao na plastičnom džaku, nije imao sanke te smo i mi ostali prihvatili i da znate skoro da je lepše.
 
T

Tokunaga

Gost
Hahahaha, e to nisam :)

... više voleli goste koji vam uvek donose slatkiše?
 

Taca

ona, stara
...od onih koji donose garderobu? :rolleyes::wtf: Ili, nedajbože, pare koje ti roditelji zaplene momentalno posle odlaska istih. :bawling:
 

Beba

Poznata ličnost
...verovali da će, ako progutate košticu, iz nje izrasti drvo u vama ? :bag::dummy1::D ...i izbaciti grane kroz uši... :rolleyes:
Svaku drugu košticu višnje ili trešnje sam pojela ali toliko maštovita nisam bila...samo sam mislila o tome kako ću imati problem sa stomakom.

...koristili situaciju kada stignu gosti u svoju korist...traženje onoga što najčešće ne dobijamo, odlasci bez javljanja i sl.
 

Taca

ona, stara
...koristili situaciju kada stignu gosti u svoju korist...
Kao prijatelj i kao roditelj, šokirana sam tvojim ponašanjemj!? :o:roflmao::roflmao:
Stariji klinac (ovnić, ko bi rek'o) ukapirao je da kada smo negde ili je neko kod nas, mama što ovo kuca mnogo više toleriše bezobrazluke. To je postalo hronično, pa sam u dogovoru sa drugaricom, otišla do nje sa klincem. Počinje bezobrazluk, opomena, a onda, baaaam šamarčina. Toliko je bio šokiran da je ostatak vremena presedeo na krevetu držeći se za obraz i mrmljajući poluglasno : "Pa ona me je udarila!" (inače je imao običaj da poluglasno gunđa u nekom ćošku).
Toplo preporučujem kao trajno rešenje.
 

Beba

Poznata ličnost
Šamarčina, još u tudjoj kući, draga Gdjo, to je neoprostivo...rušiš mu samopouzdanje:o:ljut:
 
T

Tokunaga

Gost
To je bilo vreme kada prvo dobiješ batine u školi, pa onda i kući jer se smatralo da školske batine nisu prave batine ... dobra, stara vremena.

... krišom štedeli novac od užine i gladovali da bi kupili neku stvar koja vam se sviđala?
 
H

Helsing

Gost
...kao mali pisali komsiji na praljavom autu, "operi me idiote"?
 

Shesau_

Poznata ličnost
Fantasticna temaa <3 Boze,kako smo sve isto radili :rolleyes: To su bila vremena (sada mi treba neki zamisljeni smajli)

Ostala mi je navika da crtam dok razgovaram telefonom,ali ne uvek :D ovo je svezije 20170814_123744.jpg 20170814_123732.jpg
 

Taca

ona, stara
Dobra si Še! :thumbsup: Ja san na časovima, sedela u zadnjoj klupi i drug iz klupe i ja zamenimo sveske i nazad crtamo svašta, napišemo po nešto, i obavezno stihovi Eurythmics-a... <3 Jednom nam razredna zaplenila sveske, ispao skandal, umalo nas nisu izbacili. A nije bilo ništa lascivno, samo šala. :shy:
 

Shesau_

Poznata ličnost
Hvala :oops: Ovo je iz zezanja crtanje,a zamisli da se nisam zezala :laugh: Ova prva slicica je crtana u naletu besa tokom razgovora. E i to su bila vremena. Budem uzasno ljuta pa uzmem i crtam. Sada razbijam telefone :D
 
Vrh Dno