• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li ste znali da na Ćaskanjima...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
... Vedrana ni slovo nije kucnula na chatu? :)

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Hihihi...
Pa nije, sto bi? Nek nam ona samo kucka po temama i sve je ok! :laugh:
Inace, jel postoji jos neka zanimljivost vezana za "Caskanja"? Na pr. kako su nastala, sta je bila inspiracija...?

p.s. Vedrana ja sad iz inata ne bih kucnula ni jedno slovce na chatu! :laugh: :D :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ćaskanja su dugo planirana, jer sam oduvek voleo forume. Međutim nikako nisam imao vremena da se posvetim forumu, deca mala, švaleracija i sl.
Deca su porasla, a ni druge stvari mi više ne oduzimaju vreme, tako da sam u februaru 2009. godine rešio da osnujem forum. Dugo sam se dvoumio oko imena foruma, te sam u dogovoru sa Maxom odlučio da se zovu Ćaskanja. Dvanaestog februara 2009. godine je forum nastao u kasnim popodnevnim satima. U horoskopu je riba, te se nadam da će dugo plivati Internet vodama.
Toliko o nastanku foruma.

Da li ste znali da su na Ćaskanjima muškarci administratori, ali žene vode glavnu reč?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pa zar vam nasi avatari ne govore da smo muskarci?

... clanovi medjusobno opominju i banuju i tako se zabavljaju?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Stemis' pid='24372' dateline='1286541784 je napisao(la):
Da li ste znali da su na Ćaskanjima muškarci administratori, ali žene vode glavnu reč?
... vlada pravilna raspodela posla? :laugh: :)

... svaki clan foruma svojim prisustvom i "radom" cini ovaj forum prijatnim mestom za druzenje i opustanje?

Vedrana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2010.
Broj reagovanja
77
Nisam bila, stvarno na chatu, a moraču da probam, malo, nekada

Vedrana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2010.
Broj reagovanja
77
Da pliva, nego šta

enigma_

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
02.12.2010.
Broj reagovanja
1
Imamo naj post danas, a do sada ga nije bilo..ili ga nismo 'izdavajli' a za mene je naj post upravo ovaj!

Prvi bold je i prva greska u samom startu kao i greska u izboru partnera. Jer, nije samo tolerancija ta koja cini da neka veza bude uspesna. Ako ima ljubavi u toj vezi tolerancija se namece sama od sebe. Tesko je naci osobu koja ce nam "leci" (a i mi njoj) u svemu. Zato mislim da nije potrebno "vaditi oruzje", popustati njegovim/njenim zeljama vec sesti i ko ljudi reci sta imamo, sta nam smeta i ne prija.
U ovom slucaju rekla bih da samo jedna osoba voli, zeli da ta veza/brak uspe .. a uspece onoliko dugo dok casa ne prevrsi.
Ako mislite da je takva osoba vredna vaseg popustanja, omalovazavanja onda nastavite sa borbom ali cisto sumnjam da ce te dobiti nesto sto ce vas ciniti srecnom i zadovoljnom osobom... jer je na kraju razlaz verovatno neminovan.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
E pa nije riba u horoskopu... nego VODOLIJA!
Znala sam da nesto ovako dobro mora biti u mom znaku? Lu, slazes li se?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
tamarishka' pid='50906' dateline='1297544262 je napisao(la):
E pa nije riba u horoskopu... nego VODOLIJA!
Znala sam da nesto ovako dobro mora biti u mom znaku? Lu, slazes li se?

Dobro ili ne :neznam: to je samo moje misljenje, al' da su Vodolije zakon .. to se podrazumeva. :jupi:

@enigma hvala... izgleda da delimo isto misljenje.

enigma_

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
02.12.2010.
Broj reagovanja
1
Lujka' pid='51935' dateline='1297821692 je napisao(la):
Stemis' pid='2253' dateline='1255082471 je napisao(la):
Ako te opet pozove u krevet sve će ti biti jasno.

Sto znaci da je u prvom krugu zadovoljio svih sedam stavki, ispostovao bonton. Aliiii nema opustanja :neznam: posle 2-3.. puta pa da na primer: ostane u belim carapicama :mda: ili da ne isece dlake iz usiju i nosa
smiley-shocked025.gif
... A to da pita kao je bilo?!
shush.gif
Odmah zauska pada :jupi: :da:

Da mi je @Luuuu ulepsala jutro i,da sam se zacenila od smeha :cao::lol::da:

Vrh @Luuuu hahahahaaaaaaaaaaaa

Kao i ovo, da cim ustanem, ja kresnem racunar , i tako pijem prvu kaficu ovde :da:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
... da su nekeda davno svi administratori (tada ih je bilo dva) bili banovani? Ko ih je banovao? To ni OZNA neće da dozna. ;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
I dan danas je tako. Blago nama sa ženama. :)
PS. U medjuvremenu je i jedno žensko bilo admin, ali su se pobunile razne aorganizacije za zastitu ljudskih prava. :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Malo samo ima muškaraca....:thumbsup:, da li su ili nisu Adm... nije bitno....

Vrh Dno