... vlada pravilna raspodela posla?Stemis' pid='24372' dateline='1286541784 je napisao(la):Da li ste znali da su na Ćaskanjima muškarci administratori, ali žene vode glavnu reč?
'Stemis je napisao(la):Iz tvojih usta u Božije uši.
Prvi bold je i prva greska u samom startu kao i greska u izboru partnera. Jer, nije samo tolerancija ta koja cini da neka veza bude uspesna. Ako ima ljubavi u toj vezi tolerancija se namece sama od sebe. Tesko je naci osobu koja ce nam "leci" (a i mi njoj) u svemu. Zato mislim da nije potrebno "vaditi oruzje", popustati njegovim/njenim zeljama vec sesti i ko ljudi reci sta imamo, sta nam smeta i ne prija.
U ovom slucaju rekla bih da samo jedna osoba voli, zeli da ta veza/brak uspe .. a uspece onoliko dugo dok casa ne prevrsi.
Ako mislite da je takva osoba vredna vaseg popustanja, omalovazavanja onda nastavite sa borbom ali cisto sumnjam da ce te dobiti nesto sto ce vas ciniti srecnom i zadovoljnom osobom... jer je na kraju razlaz verovatno neminovan.
tamarishka' pid='50906' dateline='1297544262 je napisao(la):E pa nije riba u horoskopu... nego VODOLIJA!
Znala sam da nesto ovako dobro mora biti u mom znaku? Lu, slazes li se?
Lujka' pid='51935' dateline='1297821692 je napisao(la):Stemis' pid='2253' dateline='1255082471 je napisao(la):Ako te opet pozove u krevet sve će ti biti jasno.
Sto znaci da je u prvom krugu zadovoljio svih sedam stavki, ispostovao bonton. Aliiii nema opustanja :neznam: posle 2-3.. puta pa da na primer: ostane u belim carapicama :mda: ili da ne isece dlake iz usiju i nosa... A to da pita kao je bilo?!
Odmah zauska pada :jupi: :da:![]()
I dan danas je tako. Blago nama sa ženama.Da li ste znali da su na Ćaskanjima muškarci administratori, ali žene vode glavnu reč?