Da li ste se promenili?

Taca

ona, stara
Da li čovek može da se promeni tokom života? Da li mislite da ste se promenili?
Gledam ovaj snimak i pitam se da li smo svi ustvari ovaj mali dečak samo smo naučili da se foliramo i bolje sklapamo rečenice?

 

simpleman

Suspendovan nalog
Nekada sam bio mlad I lud a danas…..danas sam jedino stariji a sve drugo je ostalo isto.Još uvek imam mnoštvo želja,još uvek učim i trudim se da svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.:happy:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Dusa mala, kako je sladak! <3 Zli jezici bi rekli to ceo zivot misliti o curama kad ga otkace, ni kad odraste nece znati sta je jadan zgresio :roflmao:

Inace Tacino pitanje sebi redovno postavljam. Medjutim imam problema da odgovrim na isto, jer izmedju ostalog, ja jednostavno nemam secanja od pre - kako sam razmislljala, sta sam osecala. Cudno je to, ali ne bih znala sta je Achy od 16 razmisljala, ili Anchy od 20-ak itd. Pamtim samo stvari koje su duboko uticale na mene i stavove/osecanja koja su se formirala nakon takvih dogadjaja, a skoro sve do toga nekako mi se izbrise.

Sad kad sam promenila zivotnu sredinu, stil zivota, posebno se pitam koliko je to i mene promenilo. Verovatno da jeste, ali cekam da se vratim kuci i dobijem odgovor od onih koji bi to bolje umeli da primete.
 

Живота

Poznata ličnost
Da li čovek može da se promeni tokom života? Da li mislite da ste se promenili?
Može! Evo ja sam se dosta promenio za poslednjih 10-15 godina. Postao sam nervozan, često me boli glava, imam spondilozu, vid mi je oslabio, kosa mi se više masti, često ustajem noću "poradi sebe", imam povišene trigliceride... a svega toga nije bilo do pre 10-ak godina! Srećom nije sve tako crno, ima i pozitivnih pomaka, sada recimo mogu da popijem više piva nego ranije, i to osetno više, vina takodje... i nisam više tako izbirljiv, ranije sam pio samo crno vino sad pijem i crno i belo a i roze kad se ukaže prilika!
 

Taca

ona, stara
Ne verujem u to da se ljudi menjaju. Sazrevaju, da. Menjaju prioritete, da. Kristališu ih neki događaji i bitke. Ali suštinski, ono si što jesi i ni makac od toga.
I niko ne može da me ubedi da će , recimo, neko bezidejan i nekreativan postati izvor takvih osobina ...ono suštinsko nosiš u sebi, ili imaš ili ne. Ostalo se sve nauči prema potrebi. I koliko smo spremni da učimo.
 
Vrh Dno