• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li ste ljubomorni na kolegicu?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ljubomorni na kolegicu?! Možda je do znaka
mx150_20110510111653_tudji-uspjeh.jpg
Možete li se izdići iznad zavisti i ljubomore koju mnogi osjećaju prema kolegama i prijateljima? Ili ste nepopravljivo zavidni?
Ljubomorni na kolegicu?! Možda je do znaka

Možete li se izdići iznad zavisti i ljubomore koju mnogi osjećaju prema kolegama i prijateljima? Ili ste nepopravljivo zavidni?
Ovan
Vi ste znak koji se najviše voli natjecati, a nove pozicije prijatelja ćete doživljavati kao izazov. Iznenađujuće, nećete biti zločesti ili ljubomorni, nego jednostavno njihovo unapređenje shvaćati kao poticaj.
Bik
Vi se ne zamarate takvim stvarima jer živite u svome svijetu. Ako je netko vama blizak i vi ćete biti sretni. Možda ćete negdje duboko u sebi osjetiti gubitak kontrole, ali to se nikad neće vidjeti na vama.

Blizanci
Blizanci su oduševljeni kada netko njima blizak napreduje. Najvjerojatnije ćete iz prijateljevog uspjeha pokušati izvući korist, jer blizanci vole iskoristiti sve situacije koje se stavljaju pred njih.

Rak
U sebi ćete osjetiti konflikt koji ćete pokušati zataškati kako ne biste postali negativni ili zločesti. Dugoročno vas uspjeh kolega ili prijatelja raduje, ali kada tek saznate novost, to teže proživljavate.
Lav
Vi obično vjerujete kako ste predodređeni za velike stvari i vjerojatno ćete prijateljev uspjeh doživjeti vrlo osobno. Cijenite kada su bliske osobe uspješne i u neku ruku mislite kako je to djelomično i vaša zasluga, te se lako prebacujete u mod za čestitanje.
Djevica
Djevice nemaju veliki ego pa neće u uspjesima prijatelja ogledati svoju lošu sliku. Možda ćete na trenutke osjetiti zavist, ali vrlo brzo će vas proći.
Vaga
Vaga će se jedni naljutiti ako je ne pozovete na slavlje zbog novog posla ili je ne upoznate sa svojim novim kolegama od kojih bi i ona mogla imati korist. Vage vole profesionalne veze pa ćete u prijateljevom uspjehu tražiti mogućnost za svoj proboj.
Škorpion
Škorpioni će uputiti nekoliko oštrih komentara i na taj način pokazati kako vaš uspjeh ima i loših strana. Na njihovo kvocanje jednostavno morate računati.

Strijelac


Strijelci će čestitati prijateljima na uspjehu gledajući na to kao na predznak vlastitog uspjeha. Tuđi uspjeh strijelcima signalizira kako je napredak moguć ako se potrude.
Jarac
Jarac se neće previše oduševiti tuđim uspjehom, ali nije ni ljubomoran. Njemu je naprosto svejedno. Jarci su uvijek usredotočeni na sebe i svoju karijeru, tako da ne primjećuju druge, pa ne računajte na njihovo oduševljenje kada im uručite novost.
Vodenjak
Vodenjaci znaju da svi ljudi idu različitim stazama, pa će se radovati zbog prijatelja, ali ako se vijest o unapređenju kolege ili prijatelja pojavi u lošem trenutku mogu biti vrlo zločesti iako će se kasnije smiriti i čestitati.
Ribe
Izvana će se činiti kako su ribe oduševljene tuđim uspjehom, ali ako nemaju plan za vlastiti napredak mogu u sebi dosta prebacivati i biti teški prema sebi.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Ljubomorau ili zavist mogu osećati, nisam cveće. :) Ali ipak nisam zloća.
 
Vrh Dno