Da li se slažete da ...

Beba

Poznata ličnost
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
...jedan muškarac iskreno kaže:

Šta je vrhunac muške vernosti? - Triput oženjen, a ima istu ljubavnicu!
 

Taca

ona, stara
Član od
25.05.2014
Poruke
14.407
Reakcije
13.052
Horoskop
Ribe
...jedan muškarac iskreno kaže:

- Da smo tata i ja mogli da imamo dece, nikada se ne bih oženio! :laugh:

Sorry, morala sam :sorry::bag:
 

maki

Nindža
Član od
21.12.2015
Poruke
2.245
Reakcije
2.157
Horoskop
Ovan
Činjenica je da je svima nama bitan izgled tog ,,nekog,, i da je to ono prvo što nas privuče...ne kažem da je najbitnija, ali nam prosto ta vizuelna strana skrene pažnju....hoću da kažem da ni ženama nije dovoljno samo znati lepo pričati, nego je i nama bitan izgled muškarca...muškarcima je možda to malo bitnije pa to neke žene znaju da i ,,upotrebe,, te ističu u prvi plan svaki svoj atribut....pa zar se zbog toga žene masovno ne podvrgavaju etetskoj hirurgiji?
E sad, što se mene tiče, ja sam pomalo ,,inspektorski,, tip, tako da ipak mora DOBRO savladati tehniku laganja...ponekad pristajem i da budem slagana, ali to radim namerno i samo dok mi to odgovara....ali zato kad krenem u ofanzivu :ljut:....svakako da i mi žene se služimo lažima, kako koja ili koliko koja...ja lično laž koristim samo za sitnice koje nemaju dublju ili suštinski bitnu svrhu ili poentu u životu, nego onako - zarad mira u kući :D
 

Taca

ona, stara
Član od
25.05.2014
Poruke
14.407
Reakcije
13.052
Horoskop
Ribe
Izgled...možda, na prvi pogled. Ali samo dok traje taj prvi pogled. Već na drugi pogled, navikneš se na taj prizor i očekuješ nešto više, da ta lepa usta progovore. Da istražiš lepotu duše. A tamo, prazno. Lepotani su uglavnom prazni. Mnogi su prazni. Nema ništa ispod kože. Kao lutka, mrda se onako kako je pomeraš. :bored:

Najlepša karakteristika muškarca je muževnost i šarm. Kao što je ženi-ženstvenost i šarm. I to nema veze sa lepotom. Volim muškarce koji imaju šta da kažu i umeju da kažu. Zašto mora da laže? Pažnja i ljubav ne mogu da se lažiraju, ili je imaš ili je nemaš. Nema tu laži.
 

Beba

Poznata ličnost
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
Dok se uzdižete u ljubavi, vaš život postaje sve značajniji. U srcu vam odjekuje mnoštvo pesama; radja se sve veći zanos; a u pravom osećanju ljubavi, kada je ona božanska, upravo postajete lotosov cvet koji oko sebe širi svoj miris i zanos. Tada ne postoje, smrt, vreme niti um; tada ste deo večnosti. Nema straha – naravno, kada nema smrti ne može da bude ni straha. Ne postoji nezadovoljstvo; jer kada nema uma kako bi moglo da bude nezadovoljstva? Samo postoji savršena vera, zadovoljstvo i ispunjenje.
Osho
 

Beba

Poznata ličnost
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
Nedavno na fb dobih zahtev od čoveka koji je moja generacija, išli smo u ekonomsku školu ali ne u isto odeljenje. Ustvari on je došao, u našu školu iz neke druge da li gimnazije pa je pao i prebacio se...
Neverovatno kada se on pojavio, sve se promenilo...ne spominju se, ne gledaju i više nisu interesantni dotadašnji lepotani jer on je zaista bio to...lepotan sa zelenim očima , činilo se da samo njih ima na licu. Bio je sasvim ok, jednostavan...
Kada sam prihvatila zahtev, da bilo je to njegovo ime i prezime ali ne i on. Ne to nije mogao biti on. Ipak, bio je. Znači ne prepoznatljiv , da mi je išao u susret ovakav ne bih ga poznala. Uspeo je u životu i te kako u svim domenima.
Ovo sam napisala upravo kao jedan primer da je lepota ta koja mami ali prolazi...Ipak, drago mi je što se javio...jer Žarko je za mene što se tiče izgleda onaj od pre mnogo godina , drugačijeg ga ne znam!
 

Beba

Poznata ličnost
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
Svaka uspešna i mudra žena ceni muževnost u njenom muškarcu, jer je ta veština važni deo ljubavi i sreće u porodici. Pokušajte da kontrolišete navike i shvatite da san da “ukrotite” muškarca može da uništi vašu vezu, jer dostojanstvo i sloboda su glavni prioriteti kod muškaraca.
 
Vrh Dno