• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li pevate pod tušem?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
5521328913_123_woman_singing_in_shower_medium_new_xlarge.jpeg
Često puta gledajući film ili seriju ugledamo scenu snimljenu pod tušem i glumca ili glumicu kako pevuši neku melodiju. Verovatno se i sami često puta ulovimo u sličnoj situaciji. Premda se često čovek može posramiti kada ga ulove u tome, pevušenje uopće nije znak da nešto sa njim ne štima. Dapače, najbolje i najkreativnije ideje padaju nam na pamet u najčudnijim situacijama.
Kad smo opušteni, zaboravimo na brige i vježbamo, slušamo muziku ili se tuširamo, dopamin se izlučuje snažnije nego u normalim situacijama, pa naš mozak ima vremena i mogućnosti krenuti u kreativne procese.

Da li pevušite pod tušem i ako da, koju melodiju volite tada pevati?

Helena79

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
132
Horoskop
Ovan
Pjevam zimi malo manje jer sve odradim brzinski jer je hladno jbg a ljeti pjevam skoro stalno i to su melodije koje poslednje čujem na radiju ili kompu.

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
malopre sam baš bio kant autor pod tušem sa nekom mojom unikatnom pesmom :happy:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.953
Horoskop
Lav
Retko, i to neke pesme od Bijelog dugmeta ili Riblje čorbe.

marijanabb

Novajlija
Učlanjen(a)
29.06.2013.
Broj reagovanja
5
Horoskop
Nije određen
ja ne pevam. stedim svoje bubne opne :roflmao:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ne, iz više razloga. Postoji ozbiljna mogućnost da me čuje komšiluk, jer sam grlata. Ali ta grlatost u tom kontekstu je više negativna, no pozitivna stvar :laugh:

Ja kad rešim da pevam, a često rešim ( nema veće tragedije kad neko mnoogoo voli da peva, a ubode svaki treći ton :D ), lepo pustim glasnije muziku, pozatvaram prozore i kreće žurkaaaa :laugh:

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
Uvek :) Zbog akustike tuš kabine sve daleko bolje zvuči :D

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Ponekad... ranije je je to bilo cesce, kada sam mogla da udjem u kupatilo i da me i "Bog zaboavi", sad nemam vremena pa zurim... volel sam da pevam, da mi tus bude mikrofon, a voda specijalni efekti..... :D

Vrh Dno