Da li pevate pod tušem?

anuška

Poznata ličnost
Član
Često puta gledajući film ili seriju ugledamo scenu snimljenu pod tušem i glumca ili glumicu kako pevuši neku melodiju. Verovatno se i sami često puta ulovimo u sličnoj situaciji. Premda se često čovek može posramiti kada ga ulove u tome, pevušenje uopće nije znak da nešto sa njim ne štima. Dapače, najbolje i najkreativnije ideje padaju nam na pamet u najčudnijim situacijama.
Kad smo opušteni, zaboravimo na brige i vježbamo, slušamo muziku ili se tuširamo, dopamin se izlučuje snažnije nego u normalim situacijama, pa naš mozak ima vremena i mogućnosti krenuti u kreativne procese.


Da li pevušite pod tušem i ako da, koju melodiju volite tada pevati?
 

Helena79

Novajlija
Član
Pjevam zimi malo manje jer sve odradim brzinski jer je hladno jbg a ljeti pjevam skoro stalno i to su melodije koje poslednje čujem na radiju ili kompu.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Ne, iz više razloga. Postoji ozbiljna mogućnost da me čuje komšiluk, jer sam grlata. Ali ta grlatost u tom kontekstu je više negativna, no pozitivna stvar :laugh:

Ja kad rešim da pevam, a često rešim ( nema veće tragedije kad neko mnoogoo voli da peva, a ubode svaki treći ton :D ), lepo pustim glasnije muziku, pozatvaram prozore i kreće žurkaaaa :laugh:
 

tamarishka

Vila dobrila
Član
Ponekad... ranije je je to bilo cesce, kada sam mogla da udjem u kupatilo i da me i "Bog zaboavi", sad nemam vremena pa zurim... volel sam da pevam, da mi tus bude mikrofon, a voda specijalni efekti..... :D
 
Vrh Dno