• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li je istina?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Cula sam da Zastava Kg ima neku akciju za oldtajmere. Dakle ukoliko imate oldtajmera, naravno zastavine proizvodnje, mozete dobiti u zamenu novi fiat punto ili uz doplatu za njega.
Da li je neko nesto preciznije upucen u to?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja nisam čuo za to. I još nešto. Voleo bih da mi neko kaže kakva je naša definicija old tajmera, pošto smo mi još malo pa ko Kubanci. :)

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
Ja nisam čuo za to. I još nešto. Voleo bih da mi neko kaže kakva je naša definicija old tajmera, pošto smo mi još malo pa ko Kubanci. :)
mislim da vozilo starije od 40 godina je oldtajmer a negde dal bese svajcarska... oldtajmeri imaju trajnu registraciju

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija

Oldtajmer, prema medjunarodnim propisima, mora da ima najmanje 30 godina i u njega ne smeju da budu ugradjeni delovi od nekih drugih modela.

Zaljubljenici u oldtajmere muku muce, jer to kod nas nije dovoljno regulisano - uvozi se iz inostranstva, privatno, placaju velike cene, dok se u drugim zemljama tacno zna gde mogu da se nadju delovi, koja je cena i sve je legalno.
Ne postoje precizni podaci koliko u Srbiji ima odrzavanih oldtajmera, odnosno automobila sa tim statusom, ali postoji veliki broj klubova zaljubljenika u njih.

Vrh Dno