Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.1

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa ako neko ima 400 m2 bilo gde, nema potrebu gurati se u 1.5 sobnom stanu u Bg. Zavisi sta ti je preferencija. Imas ljude koji ne bi ziveli u Bg da im das dvorac ( recimo 90% Vojvodjana), a imas ljude koji bi i pod Brankovim mostom spavali, samo da kazu da zive u Beogradu.

Kvalitet zivota upitan je u bilo kom delu Srbije, ma s kakvom kvadraturom baratao, ali eto ako je cilj veca dostupnost poslova, brzi zivot ( haoticniji), bolji pristup raznoraznim dogadjajima itd, Beograd je izbor, posebno za mlade. Onaj ko voli komfor, da je sam svoj gazda, miran zivot, uvek bi birao 400 m2 negde, a u Bg bi dolazio kad mu se cefne.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ovo me podseti na onu čuvenu Mujinu dilemu da li Hasu dvaputa ili Brenu jednom. Slažem se sa Anchy u potpunosti.
 

šufnudla

neprilagođena
Član
Ja sam toliko sita Beograda, da bih iz cuga pristala na 400m2 bilo gde, računajući i sibirske tajge i Antarktik. Pod uslovom da postoje kablovska TV i internet :laugh:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nije loše imati 400 kvadrata u Beogradu, ali ni to neće pomoći da vozite biciklu po gradu. Ako može da se bira, ja bih napravio isti izbor kao Šufi, uz dodatak za privatan mlaznjak, kad poželim da me vidi familija. :D
 

Njavica

Dreamer.
Član
Evo moram da se slozim sa @šufnudla , gde god, samo da mozak od ovog ludila ovde odmorim. Zivim u stanu koji je mali ali u Bgu jelte i rado bih to sad zamenila za neku kucicu dalje negde sa dvoristem, terasom, i prostorom.
Inace, ima onih koji bi rado ziveli u 13 kvadrata u Beogradu...
 

Njavica

Dreamer.
Član
Ima i za mnogo manje para, kvadrature kakve zelis i ostalo.
Svi bi u grad, a grad ocigledno pati za selom
 
Vrh Dno