• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li imate zimske gume na autu?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A jeste li kupili lance za sneg? U mom slucaju su oba odgovora negativna. Gume su mi skoro nove, imaju saru od preko 4 mm, a lance nisam kupio.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ako se samo na trenutak setis opisa zastave ( trula visnja :D ) odgovor ce ti se sam ukasti :roflmao:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
:D e pa da si ih kupila to bi bili najskuplji delovi na njoj. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Nisam, racunam daces mi Logana a za to mi lanci i ne trebaju

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Logana da ti dam?! Kad poludim pa peti dan!
Lepa rima. :)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Eto kakav si ti Indijanac...Meni je potrebniji nego tebi...Al nek ti bude...Trebacu ti ja jednog dana...:sneaky:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Necemo vise da spamuje. Molimo urednika i admina da postuju pravila koja su sama izmisljali. Hvala. :)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Imam i jedno i drugo.No nedaj Boze da mi lanci zatrebaju,mogla bih samo plakati pored njih ili sacekati nekog kavaljera ;).Nisam ni videla kako se postavljaju ,a ne da ih ja postavim :rolleyes:

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
jedno mogu reci, da letnja guma ma koliku god saru imala ne moze da se ponasa ni priblizno zimskoj gumi... drugaciji je i sam sastav gazeceg dela gume letnje u odnosu na zimsku gumu, a i konstrukcija same sare zimske gume je prilagodjena tim uslovima....
vozio sam i sa jednim i sa drugim gumama, misleci isto... dobra sara moze da ide i po snegu, ide ono nije da ne ide, ali zimska je zimska, i sto se tice kontrole vozila u krivini i zaustavni put je kraci.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
U tvoju sam se pricu uverila juce. Bile su nove letnje gume i u petak vozila,bogami strasno.Juce zamenjene zimskim i sasvim druga prica :thumbsup:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Au s kakvim se predznanjem izlazi na put :D:thumbsup:

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Sve cetiri zimske.
2 kom kupljene ove jeseni, a 2kom od prosle jeseni (prakticno nove, jel? :) )
Lanci - Da.
Carapice - Uskoro. (Kazu da je to mnogo bolje... :zbunjen:tatijaznam:)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
E cula i ja za carapice, jesu skuplje od lanaca, ali kazu da su bolje, s tim sto se s njima ne sme na asfalt, jer se kidaju.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
A jeste li kupili lance za sneg? U mom slucaju su oba odgovora negativna. Gume su mi skoro nove, imaju saru od preko 4 mm, a lance nisam kupio.

Kad sam kupovao kola bila neka akcija 25000 dindži, 4 zimske gume i 4 ćelične felne (na kolima bile letnje sa alu felnama) tako da ih menjam ... i mogu da kažem da su se u ovim sibirskim uslovima super pokazale, videh par optimista sa verovatno letnjim gumama u petak ... ma smejurija :) ... lance pošto slabo u planine zalazim nemam ...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ne znam koliko je tačno, ali sam čuo da nije dobro ostavljati gume negde na lageru dok se vozi drugi tip guma (recimo letnje gume tokom zime). Kažu da ih valja ostaviti na felnama i napumpane. Da li neko pouzdano zna da je ovo tačno?

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
I Bojan i ja, pa i kod mene u firmi (5 sluzbenih) svi ostavljamo skinute letnje gume (bez felni) u magacin i nista im ne fali.
Mislim da nema potrebe da brines i da kupujes jos jedan par felni....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Misha, ti si stvarno Car! :thumbsup:

Vrh Dno