• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li horoskop shvatamo ozbiljno

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Svi pre ili kasnije, cesce ili redje, citamo horoskop. Najcesce iz zabave, ali ima i onih koji veruju u njega, kao da je egzaktna nauka.
No, cak i oni iz zabave slozice se ponekad sa opisima znakova. Sta onda to znaci? Kako vi vidite tu podudatnost?

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ako se neko nekada potrudio da objasni puno toga što se tiče astrologije, koju sam izučavao, ali sam zapeo kod nekih teških stvari i problema, pa na kraju odustao, ne mora da znači da bukvalno sve što ne razumemo nije tačno. Mene samo nervira saopštenje nekog dnevnog horoskopa u nekim novinama gde se jedan opis znaka odnosi na sve ljude rođene u tom znaku za taj dan. To je apsolutno nenormalno ako izračunamo koliko je ljudi rođeno u tom znaku, i da baš svima bude dnevni horoskop isti.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Ne verujem u horoskop, ali eto, volim da procitam, pa ako se potrefi nasmejem se ;) Evo da dodam, za astrologiju, ako meni ukazuju aspekti da cu taj dan imati povredu u prevozu ne mora da znaci da to i mora da se dogodi, svako od nas "kroji svoju sudbinu" tako da neke stvari i ne moraju da se dogode...

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Horoskop čitam prvenstveno iz zabave, nekad se desi da se kockice horoskopa -nedeljnog ( najčešće) poklope, pa mi je to zanimljivo.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
meni je razbribriga.... kako kaže Džudi nekad se poklopi ... pa zar zbog toga da verujem....:thumbsdown:

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Procitam ga u novinama, da, cisto onako.... Kad mi se svidja ono sto vidim, navijam da se ostvari,kad mi se ne dopada, zaboravim...Nisam stekla utisak da bih se mogla osloniti na njega ili ocekivati ispunjenje "predskazanja". Nisam nikad radila licni horoskop, mozda bi on bio precizniji od novinskih, tako da o pouzdanosti takvih, ne mogu suditi. Da li je neko od vas nekad narucivao licni horoskop? Kakvi su utisci?

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Ja sam radila nesto s numerologijom, ali opet, ni to mi nesto nije toliko precizna "nauka" pa samim tim i nisam nesto odusevljena rezultatima :facepalm:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Kako numerologija moze biti neprecizna? Dovoljno je reci da nisi zadovoljna ishodom :laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Problem precesije je najteži. Ja sam tu negde i odustao.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Hahahha jaoo e, zadovoljna sam ja rezultatima, samo sto mislim da moze jos neka osoba imati iste brojeve kao ja, i da li to onda znaci da cemo imati isti zivot? o_O :D Mislim da je astrologija nekako preciznija sto se tice toga.. Mada iskreno ne bih zelela da saznam bas sve sto ce mi se desiti u zivotu...volim sto je sve ovako nepredvidivo :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne, ne shvatam ga previše ozbiljno, ali karakterne osobine znakova su često tačne.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
kako kad... nekad baš pogode... ovaj dnevni za danas je pogodak u metu...

Vrh Dno