• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da li bi ste bili u vezi sa strancem?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Znamo svi da zivimo na podneblju gde su izrazene predrasude prema strancima. Tako se na veze sa njima gleda sa podozrevanjem ( pa jos ako ima drugu boju koze, to je tek ``strasno`` )

Kako vi gledate na to? Da li bi ste bili u vezi sa strancem? Da li znate nekog ko je kroz to prosao ili prolazi?

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
paaaa.......u mojoj familiji nema tog problema......sestra od tetke je udata za Nemca.......sestra od stica za Grka.......:):)
..ali je moja drugarica imal problem kada se zaljubila u Hrvata..to je za njene roditelje bio neverovatan sok......a....kad je u pitanju druga boja koze......za to vec nisam sigurna............moja sestricina iz nemacke ima prvu simpatiju Erika, koji je crnac i to je za sada svima simpaticno.. jer imaju 5 god.....:D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja nekako ``naivno`` verujem da ljubav nema granice i da ljudi ne bi trebali imati problema sa drugom nacijom / rasom. Svakako da tu moze doci do izvesnih komplikacija, ali gde postoji ljubav i razumevanje, verujem da se to moze prevazici.:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Pa ja bih bio. Al neće strankinja. :p
Anchy, to u šta ti veruješ nije naivnost, već jedno normalno razmišljanje.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Au ti kad ne bi nesto izvalio, ti ne bi bio ti :p

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Što izvalio? Pa red je da se proba. :D Uostalom, kod drugog je uvek slađa hrana. A šta ti kao ne bi?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja? Pa moja tiha ceznja su skandinavci i crnci :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Za crnce mi je jasno, al zašto skandinavci? :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Hahahah tacno sam znala da ces to reci, ali tacno...Neverovatno si predvidljiv :p

Skandinavci zato sto obozavam plavusane, a crnci, pa i oni imaju neku draz ( nije samo ``ono`` u pitanju, nemoj da si na kraj srca ) :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
A Japanci i Kinezi? Kažu da oni nemaju baš neku "draž"? ;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Samo ti provociraj...:p

Ja ih licno ne volim, jer su sitne gradje, a i ruzne im oci :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam skroman. I vlajnom bi se zadovoljio. ;)
Mislim da je ovakva jedna tema već na forumu i da smo u njoj pisali. Mislim da naš odnos prema drugim nacionalnostima i verama se najbolje može proceniti u situaciji kako na takvu vezu gledamo u odnosu na našu decu.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
3.jpg

Takeshi Kaneshiro

bas je lep...:)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Glasam za ljubav ! Boja koze i nacionalna pripadnost ne bi smela biti prepreka,ako se dvoje ljudi vole.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Pa šta znam ako tim dvema osobama to kasnije kad na red dodju neka "ozbiljna" pitanja to neće biti kamen spoticanja, onda OK .... uvek glasam za ljubav, ali ....postoji i par "ali" ....

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Nemojte da ste tako strogi po pitanju Japanaca i Kineza imaju i oni dosta lepih ljudi,pa možda i obdarenih :D
Inače nemam ništa protiv bilo koje rase,pošto sam već izabrala sebi životnog saputnika i jako sam zadovoljna njime,o tome ne razmišljam...al mislim da nebih imala nikakav problem kad bih bila u situaciji...Ako se računa favorit medju rasama onda su moj izbor definitivno Indijanci...

Pošto imam muško dete koje će jednog dana postati veliki čovek nebih se bunila da mi dovede curu bilo koje boje,samo da budu dobre duše i normalne...

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Pošto je ljubav slepa, verovatno bih drugačiju boju kože i da li se krsti ili klanja, primetila tek pošto progledam:D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sama rec stranac moze biti na dva nacina shvacena. Nema niceg loseg u vezi sa strancem, osim ako ga ranije niste "poznavali".

Vrh Dno