• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Da je život film ...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Da je život film: Scene koje bi dame volele da dožive

Mnoge filmske scene imaju kultni status i na tom mestu se drže godinama. Od "Romea i Julije", "Kazablanke", preko "Prohujalo s vihorom" do novijih ostavrenja mnoge ljubavne scene mame uzdahe žena. Ovo su neke koje bi mnog edame želele da ih prožive u stvarnom životu.

DUHSem i Moli su mladi i zaljubljeni i taman su se uselili u novi stan. Možete li zamisliti bolji način da se udomaćite u novom stanu od onoga koji je iskoristio ovaj filmski par? Scena u kojoj Moli zbog nesanice počinje da pravi glinene posude, a Sem joj priđe s leđa i s njom uroni ruke u mokru glinu pa se počnu strasno ljubiti mnogima je urezana u pamćenje i maštaju da im se dogodi barem jednom u životu.

14962_1997_titanic_wallpaper_004_iff.jpg
TITANIK
Trenutak u kom Džek i Rou vode ljubav u automobilu u potpalublju mnogima je erotski najnabijeniji momenat moderne kinematografije.

ZGODNA ŽENAEdvard Luis je uspešan biznismen koji se zaljubi u prostituku Vivijan. Posle svih zavrzlama koje prođu zajedno on, iako se boji visine, kao vitez na belom konju u beloj limuzini stiže pred njen stan i penje se uz požarne stepenice da bi joj rekao da je voli.

24348_df_iff.jpg
NOTTING HILL
Scena u kojoj Ana, poznata glumica, uđe u Vilijamovu knjižaru s poklonom i kaže mu: "Ja sam samo devojka koja stoji pred momkom i traži da je voli" malo koga ostavlja ravnodušnim.

24345_2_iff.jpg
MOSTOVI OKRUGA MEDISON
Fotograf Robert Kinkaid ušeta u život domaćice Frančeske Džonson. Zajedno provedu nekoliko dana ispunjenih ljubavlju, strašću i razumevanjem, a na kraju se rastanu jer ona ne želi da odustane od porodice. Momenat kad se se Robert i Frančeska sretnu u gradu dok pada kiša i on priđe njenom automobilu u kome ona čeka supruga da izađe iz radnje, po mnogima je jedna od naj srcedrapajućih ljubavnih scena.

...........
BELEŽNICARejčel Mekadams i Rajan Gosling su savršeno odglumili Eli i Nou, zaljubljeni par koji je zbog njegovog siromaštva proveo razdvojeno, sedam godina ne znajući ništa jedno o drugome. Kad se posle svih tih godina konačno sretnu, ponovno uživaju u ljubavi i strasti koju i dalje osećaju jedno za drugo. Potresna priča o bliskosti i neverovatnoj ljubavi

http://zena.blic.rs/Ljubav_i_seks/10162/Da_je_zivot_film_Scene_koje_bi_dame_volele_da_dozive_

Ma ja sam siguran da ima i drugačijih želja ....:rolleyes:

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
NOTTING HILL Scena u kojoj Ana, poznata glumica, uđe u Vilijamovu knjižaru s poklonom i kaže mu: "Ja sam samo devojka koja stoji pred momkom i traži da je voli" malo koga ostavlja ravnodušnim.

<3:genije:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Da je zivot film...razbaskarila bih se izmedju Patrika i Ricarda:p
Mostovi okruga Medison je divan film i tera na razmisljanje :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Shvatih iz prve :p

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija

BELEŽNICARejčel Mekadams i Rajan Gosling su savršeno odglumili Eli i Nou, zaljubljeni par koji je zbog njegovog siromaštva proveo razdvojeno, sedam godina ne znajući ništa jedno o drugome. Kad se posle svih tih godina konačno sretnu, ponovno uživaju u ljubavi i strasti koju i dalje osećaju jedno za drugo. Potresna priča o bliskosti i neverovatnoj ljubavi

Ili ti Notebook .... <3 :thumbsup:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Lično baš ni jedan od navedenih me nešto posebno ne izaziva posebne emocije ili želju da se nadjem u ulozi ove ili one glumice...Više sam za akciju :D:giggle:

Vrh Dno