• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Crvena boja privlači muškarce

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Crvene nijanse ženske odeće kod muškaraca bude jake emocije, od strastvenih do zaštitničkih, a snažno deluju i ružičasti tonovi, kao i bela boja. Roze nijanse izazivaju nežnost.

zp-crveno620x0.jpg


ŽENA u crvenoj odeći će pre privući muške poglede i osvojiti njegovo srce, nego ona koja nosi garderobu drugih boja. Istraživanja pokazuju da crvene nijanse bude kod jačeg pola jake emocije, od strastvenih do zaštitničkih.
Osim crvene, na muškarce deluju snažno i ružičasti tonovi, kao i bela boja. Roze nijanse im bude nežnost, dok bela asocira na čista osećanja i nevinost.
I crna boja intrigira jači pol, ali može da izazove i suprotan efekat budući da muškarci postaju slobodniji sa damama odevenim u crno, posebno kada su uske haljine u pitanju. Pojedinci mogu da se osete inferiorno, pa psiholozi ne preporučuju ovu boju za prvi sastanak.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html:413807-Crvena-boja-privlaci-muskarce
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Pojma nemam. Nisam razmišljao, jer nemam sučim. :D
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
jadna Ti žena.... :hilarious:
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Što se tiče muževnog crvenog...
Svi divlji crveni bogovi rata, koji za sobom ostavljaju crveni trag, jesu muškarci. Alhemičari su jaku kiselinu označavali kao crvenog ratnika ili crvenog divljeg čoveka, što znači, da se agresivno i crveno međusobno arhetipski povezuju. Povezujemo crveni Mars, crvenu ružu, crvenog zmaja i crvenog lava...

Muški pol crvene boje vuče na plavu, dok ženska crvena vuče na žuto. U svim vremenima crvena boja je bila znak pobede, prema Vergiliju čak su i pobednici u takmičenjima u veslanju odlikovani crvenim trakama.

Crvena, kao i neke druge boje imaju veoma veliko značenje kroz celu istoriju čovečanstva...od ruže i svih simbola i priča o njoj i sa njom, preko crvenih veštica, crvene smrti i crvene vatre, pa sve do toplog crvenog, crvene zemlje i moći, bogova, mitologije i psihologije. Velika je priča o crvenoj...nisu samo muškarci privučeni crvenom bojom.;)
 
Vrh Dno