Čovek našao malu lisicu ...

Jova

Suspendovan nalog
Član
Čovek je našao malu lisicu mrtvu na ulici, ali kada se vratio, ostao je u šoku...


Čovek se vozio na svom biciklu kada je primetio nešto tragično na putu. Mala lisica je umirala. Izgledalo je kao da ju je udarilo auto i borila se za život.
Ovo je neverovatna priča bicikliste:
"Ovog jutra dok sam vozio svoj bicikl, naleteo sam na malu lisicu koja je udarena automobilom. Njene oči su se polako otvarale i zatvarale, drhtala je bez kontrole i srce joj je jako lupalo. Sve što sam želeo da uradim je da joj pomognem, ali sam ubrzo shvatio da ništa ne mogu da učinim. Seo sam pored nje i pružio joj toplinu i društvo u njenim poslednjim sekundama života. Njene oči su se odjednom zatvorile, drhtanje je prestalo, i dok sam je milovao, bukvalno sam osetio njen poslednji otkucaj srca. Počivaj u miru mala lisice…"

Srce ove male lisice je prestalo da kuca i ona je udahnula svoj poslednji dah. Međutim, 8 sati kasnije, čovek se vratio istim putem i otkrio nešto neverovatno: lisica je bila živa!
Nekako, mala lisica je pronašla snagu i "vratila se iz mrtvih". Čovek je potražio najbližu veterinarsku ustanovu koja će prihvatiti malu lisicu koja je preživela neverovatnu traumu.
Mnogi udesi u kojima nastradaju životinje ne završavaju se na ovakav način. Ovo je zaista čudo sa srećnim završetkom.


izvor:kurir-info.rs
 
Vrh Dno