• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Čovek i pas

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
ČOVEK I PAS KOJI SU RASPLAKALI CEO SVET

Fotografija bolesnog psa koga vlasnik uspavljuje u jezeru držeći ga u naručju, osvojila je srca miliona ljudi.
Pas nije samo ljubimac, pas se voli - on je deo porodice, ali za Džona Ungera njegov pas Čoep je i mnogo više od toga - on mu je sve!
Fotografiju koja je ovekovečila ljubav između čoveka i psa i momenat kakav se retko viđa, do sada je na Facbooku "lakovalo" više od 250.000 ljudi.
Džon je Čoepa našao i spasio dok je bio štene i od tada su nerazdvojni prijatelji. Čoep je u međuvremenu ostario i oboleo od artritisa, a Džon čini sve da mu strarost učini lepšom, a bol podnošljivijim.
Naime, Čoep, koji ima 19 godina, se razboleo od bolnog oblika artritisa i zbog toga ima problema sa spavanjem, ali je njegov gazda odlučan u tome da mu pomogne i olakša život.
Džon je našao izvor terapeutske vode na jezeru Supirior, gde svakoga dana vodi Čoepa i drži ga u vodi koja je idealne temperature, jer pas jedino tako može da zaspi bez bola. Kada zaspi, Džon ga drži u naručju dokle god je to potrebno.
prica-od-koje-zastaje-dah1.jpg

A ovako se Čoep razbuđuje posle spavanja u jezeru:
prica-od-koje-zastaje-dah2.jpg


Izvor: Mondo
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Divna vest. Mnogo volim pse, još od detinjstva. Predivna životinja, puna ljubavi, pravi i iskreni zaštitnik svoga vlasnika. Moji roditelji imaju kuju (Maza). Dok joj pričamo, tako nas gleda onim pametnim i veselim očima... Imamo utisak kao da razume svaku reč.
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Baš lepo da ima ljudi poput nas koji vole te predivne životinje.Moj Tibi je mlad ima dve godine( pred osam dana imao rođendan)ali pametan je neverovatno. Ima mnogo igračaka ali svaku poznaje i zna po imenu. Da mnogo su pametni. Imam ja istinitu priču o mom psu Miki-ju koju ću podeliti s vama.
 
Vrh Dno