• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Čokolada

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Čokolada punjena kokainom iz Kostarike stigla u Nikšić

Čokolada punjena kokainom upućena je iz Kostarike u Nikšić, a crnogorska policija je zaplenila pošiljku i otvorila istragu o tom slučaju.
56165_svcokolada1.jpg_f.jpg
Kako su objavile podgoričke Dnevne novine, paketić sa čokoladom punjenom kokainom bio je adresiran na jednu Nikšićanku, koja je negirala bilo kakvu povezanost sa pošiljkom.

Nemačka policija je, kako se navodi, obavestila crnogorske kolege da je u Frankfurtu, jednom od glavnih poštanskih čvorišta između Evrope i Južne Amerike, otkriven manji paketić sa kokainom, adresiran na Crnu Goru.Sporni paketić je prosleđen crnogorskoj policiji, nakon čega je poštar, u pratnji inspektora za narkotike, zakucao na vrata Niksićanke koja je, međutim, kazala da ne očekuje nikakvu pošiljsku iz Kostarike, odnosno negirala bilo kakvu povezanost sa spornom pošiljkom.

Kako se navodi, u toku je policijska istraga o čitavom slučaju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/308209/Cokolada-punjena-kokainom-iz-Kostarike-stigla-u-Niksic

Jel bila Milka ili neka druga čokolada :roflmao:
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Greota cokolade.. pih! :D
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........to je bila Šarka...........najnovija vrsta cokolade......kreirana specijalno od Darka Šarića
 
Vrh Dno