• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Černobiljske jabuke

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Za svaku se robu nađe pravi kupac...
Prodavačica na pijaci viče: "Černobiljske jabuke, černobijlske jabuke!"

Prilazi joj čovek i pita je: "Jesi li ti, ženo, normalna? Zašto govoriš da su jabuke černobiljske? Ko će da ti kupi takve jabuke?"

A žena će: "Aaa, varaš se, kupuju, kupuju... Neko za zeta, neko za svekrvu, neko za snaju... Kupuju, kupuju..."

2afbtok.jpg

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
A lepo izgledaju.. jos da ih je ispolirala bile bi kao one sto sam godinama jela u Kanadi :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
:roflmao:........ja bih da kupim dzak mozda i dva pa odnesem u Dispanzer za zene doktorima....:oops:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Juh Amy, a ja mislila ti ni mrava ne bi zgazila :D:roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.....mmmmmmm......ispod mire 100 cuda vire.... danas je malo da napravim rsum i potrazim zastitnika prava pacijenata .... moraju ponekad i zubi da se pokazu...

Vrh Dno