• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ceca ispovedala grehe sedam sati

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Folk pevačica Svetlana Ražnatović boravila je u nedelju u manastiru Rajinovac, u mestu Begaljica nadomak Grocke, što je ujedno i njena prva poseta verskim institucijama od isteka zatvorske kazne. Pravoslavni praznik Bele poklade pevačica je iskoristila da okaje grehe i ispovedi se kod svog duhovnog oca Stefana Šarića pred sam početak Velikog uskršnjeg posta.

Ceca je u nedelju u manastir došla oko 14 časova u pratnji obezbeđenja i zadržala se do 21 sat. Prisustvovala je molitvi, koja je bila izuzetno posećena, razgovarala sa poznanicima i prijateljima koje je srela, ali se najduže zadržala u razgovoru sa monahom Stefanom Šarićem, koji joj je pružao podršku i posećivao je u njenoj vili dok je izdržavala osmomesečnu zatvorsku kaznu.

- Monah Stefan se veoma obradovao Cecinoj poseti i poklonio joj je puno pažnje i vremena. U manastiru je bilo kao u košnici. Svi su gledali Cecu, a neki su joj se i obraćali, pitajući je za zdravlje, decu i karijeru - otkriva izvor Pressa koji se zatekao na istom mestu.

Cecino ispovedanje kod njenog duhovnog oca Stefana trajao je nekoliko sati, a pevačica je iz manastira izašla vidno raspoloženija. U dvorištu Ceca se slikala sa decom koja su se tu zatekla.

Izvor: http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/9399/za-ginisa-ceca-ispovedala-grehe-sedam-sati

Da nije manastir u pitanju, svašta bih pomislio. :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
.. sto me navodi da pomislim da je puna greha (bila) dok se toliko ispovedala :o :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.............ja sm svasta pomislila cim sam procitala da je prezime njenog duhovnog oca Saric......:D

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Pa, bolje ikad nego nikad.

laganini

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
19.04.2017.
Broj reagovanja
723
Horoskop
Strelac
..kod mene bi joj bilo dovoljno pola sata...:cigar:

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
I malo je vremena provela prilikom ispovedanjua grehova , s obzirom da joj je život od početka dobijanja statusa javna ličnost pa sve do danas bio turbolentan.
Ma neka je trajalo i sedam dana, Ceca je neko koga mase vole zbog pesme...njena biografija kakva god da je ne umanjuje njenu popularnost.
Svaka njena pesma je savršena...volim da je slušam jer ima nešto posebno u stilu pevanja, žanru pesme a što se tiče nje same kao ličnosti me previše ne interesuje.

Vrh Dno