Ćaskanja forum prestaje sa radom

šufnudla

neprilagođena
Pišem pa brišem...
Ne želim da ga ugasim. Ali još manje želim da ga gledam kako zjapi prazan. A budući da pravi samo troškove (pre svega Nidži), prosto se nameće samo jedno rešenje - da makar ostane u lepoj uspomeni.

Znam da ima nas kojima je stalo do foruma. I da želimo da on nastavi sa radom. Ali nema nas mnogo. I bas zato trebamo biti dodatno aktivni. U razumem da dođe do zasićenja, ali ako pogledam unazad, čini se da smo zasićeniji pune dve godine. Naiđe period manje aktivnosti, ali generalno i sami vidite koliko je to slabo.
Razumem ja tvoje razloge. Previše je nerentabilnih stvari u našim životima u ovoj zemlji. Ali i sam najbolje znaš da forumi imaju svoje "faze". Nikad ne znaš kad može da se desi velika seoba članova sa nekog drugog foruma i vanredna živost, makar privremeno :D
 

simpleman

Suspendovan nalog
@šufnudla,opet se slažem sa tobom jer kao što sam naveo nije bitan samo lajk,lajk je jedan od načina na koji se može reagovati a ako smo lenji kao što si navela onda taj jedan klik je najbrži način da se reaguje a postoji i drugi načini npr. odgovor. komentar i sl. a ako to sve izostane onda pišemo sami sebi.Meni lično kao što sam rekao lično je lajk neki signal ako ništa drugo.
 

Taca

ona, stara
Zasto se clanovi ustezu zbog voajera?
Koga boli uvo ko i da li nas neko cita?
Ako je nama lepo u nasem dvoristu, sta nas boli uvo za prolaznike pored puta.
Voajere treba ukinuti zato što neću da dajem sebe a da zauzvrat ne dobijem ništa. Ni odgovor. Ni lajk makar. Neku reakciju ili uzvraćanje davanja. Nema više džabe ni kod babe tj. mene. Ko hoće da čita neka se uloguje makar da ga vidim da je bio. A ako i tada ćuti treba ga obrisati iz ćlanstva.Jer nema ućešža. Znaš li koliko nas ima aktivnih u ovom trenutku? Devetoro. I uvek tri puta više gostiju. Koja je svrha gostiju osim da zadiru u moju intimu? U intimu svih nas? Možda bi htela da pišem normalno, da kažem šta mislim otvoreno a ne u šiframa jer me čita ko zna ko? Takva komunikacija između nas dovela je do banalnih komentara tipa „jeste ustali“, “laku noć“ i slično. To nije diskusija.
Uostalom šta je svrha diskusije? Zašto se uopšte upuštamo u istu? Zato što se na taj način ljudi međusobno upoznaju. Zbližavaju se i radtu jedni uz druge. Kako da te upoznam kada ne možeš da kažeš ništa privatno, lično, da daš pečat svojim rečima. Isti zajeb je i na drugim mrežama. Voajeri ubijaju otvorenost, intimnost, kvalitet.
Streljajmo ih! 😎
 

Tihi

onaj što teče
A sad na kraju svega...

Svoj lament nad forumom
zavšio bi Đoletovim stihovima.

Dal' je sve bilo samo fol?
Dal' je sve samo jeftin trik?
Il' sve te maske kriju bol
i neki sasvim drugi lik?

Laku noć dame i gospodo.
Eto, i ova predstava je zavšrena.
Nadam se da ste uživali u njoj.
Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine.
Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu,
na nekoj drugoj predstavi,
u nekom drugom cirkusu.

Odlazi cirkus iz našeg malog grada
širokim drumom što izlazi na most.
Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
ko je domaćin a ko je bio gost?
 

simpleman

Suspendovan nalog
@Taca,Samo tako Tacooo ,Bravo. Ali samo bez streljanja molim, dovoljno bi bilo sprečiti ih da zirkaju bez logovanja a to bi im možda probudilo znatiželju :thumbsup::)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
U redu društvo, vidim da vam je stalo do foruma. Lepo od vas, nisam očekivao da ovako pozitivno odgovorite na ovo saopštenje.
Nidža i ja smo razgovarali, i nastavljamo dalje!
 

Taca

ona, stara
nastavljamo dalje!
😍 Kakav danak neiskustvu, zatrpaću vas temama. :D Nego, šta je sa mojim predlozima? :cautious:

@Taca,Samo tako Tacooo ,Bravo. Ali samo bez streljanja molim, dovoljno bi bilo sprečiti ih da zirkaju bez logovanja a to bi im možda probudilo znatiželju :thumbsup::)
Hvala @simpleman . Ova podrška mi puno znači. Svakome znači podrška. Nije teško napisati par reči ali ipak samo retki to učine. Vidim da jesi dobar čovek a ova tvoja reakcija potvrđuje iskrenost komentara na temi o dobroti. :thumbsup::):):)
 

simpleman

Suspendovan nalog
Nema na čemu@Taca.Hvala I tebi!:thumbsup:.Ne znam dali sam dobar,ne trudim se nešto posebno ali pomognem kada mogu kao što rekoh,kako ja tako i moja ženica.Moram i nju pohvaliti jer mi sve zajedno radimo.Ne znam zašto je teško nešto napisati jer kako i sama kažeš to je vid podrške kako tebi tako i meni a mislim i većini.🙌
 

simpleman

Suspendovan nalog
Evo pesmice za Njavicu koju sam obećao ako forum nastavi sa radom

Njavica drugarica

U moru foruma i sajtova
teško je pronaći drugova

Slučajno videh ćaskanja
pomislih kraj je bežanja
Ovde nema muljanja
već samo čavrljanja

Tamo sretoh drugaricu
pričalicu Njavicu

Njavica je njeno ime
ponosi se ona njime

Za sve pare
hvala joj za komentare

Jedna lagana jednostavna pesmica
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Zapelo je oko vremena i mesta gde će se popiti pivo. Ja sam bio galantan pa sam se obavezao da ga platim. :rolleyes:
 

Taca

ona, stara
Zabraniti gostima pregled foruma? Nije dobro za indeksiranje. Ako je nekome nezgodno da piše pod sadasnjim imenom, neka zatraži promenu imena. Ako promena imena ne pomaže, tu je registracija novog naloga.
Možda predlozi nisu neki, to je samo moj ugao gledanja na problem koji postoji. Jer, i pored sve dobre volje članova ovog foruma, neko će imati obaveze, neko će biti umoran, neko nezainteresovan...i opet ćemo upasti u čamotinju. Želim da na neki način učvrstimo ovu našu malu zajednicu i verujem da su potrebne neke ozbiljnije promene. Ja sam dala svoje predloge, bilo bi lepo da imamo još neki plan.
 
Vrh Dno