• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Čak Noris dobio batine

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
"Bio sam u dominantnom položaju, a on mi je rekao 'udari me'. Odbio sam, ali kad sam ipak zamahnuo, sjećam se samo da se budim iz nesvijesti"
slide.jpg
Vjerovali ili ne, ali Čak Noris nije nepobjediv. Čak Noris je nekadašnji svjetski prvak u karateu, a nije bio loš ni u drugim borilačkim vještinama. A onda je upoznao porodicu Grejsi, instituciju u svijetu borilačkih vještina.
"'Bilo je to u Rio de Ženeiru. Išao sam u različite škole borilačkih vještina i gdje god bih došao čuo sam Grejsi džiu-džicu Morao sam da ih nađem. Otišao sam do škole i upoznao oca i sinove. Kad sam pitao da limogu da vježbam sa njima, pristali su. Imao sam crni pojas u džudou i mislio sam da imam dobre grapling sposobnosti'', priča Noris o prvom susretu.
Ali, kada je ušao u ring sa Riksonom Grejsijem, osjećao se kao da nikad ranije nije učio borilačke vještine.
"Igrao se sa mnom", kaže Noris.
Potom je vježbao i sa najstarijim Grejsijem.

"Bio sam u dominantnom položaju, a on mi je rekao 'udari me'. Odbio sam, ali kad sam ipak zamahnuo, sjećam se samo da se budim iz nesvijesti. Izvinio mi se, rekao mi da nije htio da se to desi i pozvao me da ostanem, jer je vjerovao u mene", kaže Noris.

Izvor: http://www.vijesti.me/caffe/kako-je-cak-noris-dobio-batine-clanak-103372
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a ja prvo mislila da ga je neki Srbin sredio.... šmrk... :bawling: kad ono nije.... :thumbsdown:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
A ja mislio da je Čak Noris neki naš čovek. Ali nije popularan samo kod nas, u Bugarskoj je zamalo prešao cenzus na predsedničkim izborima. :D
 

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Poruke
1.348
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
a šta reći za šaolince-ne znam odakle im ovo da je čak noris nepobediv :meh:
 
Vrh Dno