• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Brzo i lako protiv neprijatnog znojenja

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
Znojenje je neprijatan problem koji može da pogorša kvalitet života i uzrokuje vrlo stresne situacije. Ukoliko vas muči baš to, a pokušali ste uz pomoć bezbroj različitih sredstava koja vam nisu pomogla, okrenite se prirodi i pokušajte s eteričnim uljima
Osobe koje imaju problema s pojačanim znojenjem često su prisiljene više puta dnevno da menjaju odeću, a zbog toga imaju velike probleme, kako na poslu tako i emocionalno.U većini slučajeva radi se o nepoznatom razlogu znojenja.

znojh.jpg

Od sredstava protiv povećanog znojenja najčešće se koriste razni antiperspiranti, losioni i druga sredstva na bazi aluminijevih soli koja mogu da izazovu iritacije ili upale kože pod pazuhom.
Pojačno znojenje možete da kontrolišete potpuno prirodim sastojcima. Eterična ulja čempresa, crnog kima i čajevca bez dodatka hemijskih sredstava mogu da pomognu u uklanjanju ovog, za mnoge jako stresnog problema.
Ulje čempresa ima antibakterijsko i umirujuće delovanje pa je odličan izbor kod problema sa znojenjem, a čajevac osim što suzbija znojenje nogu pomaže i kod problema s gljivicama i raznim bakterijama i virusima.
Ulje crnog kima takođe pomaže kod gljivičnih i bakterijskih oboljenja, a nanosi se direktno na kožu te na područje ispod pazuha.
Ulja možete nabaviti u biljnim apotekama te zaista uživati u njihovim lekovitim svojstvima.

izvor:(www.lepotaizdravlje.rs)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
A postoji i relativno jeftina krema ,vrlo efikasna,bez alkohola,nije zvucnog imena,nema reklamni spot ,ima je u svakoj apoteci i pravi znalci je koriste jer zaista pomaze.Mislim da je prave bas na bazi prirodnih sastojaka.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
A postoji i relativno jeftina krema ,vrlo efikasna,bez alkohola,nije zvucnog imena,nema reklamni spot ,ima je u svakoj apoteci i pravi znalci je koriste jer zaista pomaze.Mislim da je prave bas na bazi prirodnih sastojaka.

da li znas kako se zove ta krema??.......

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
znam..oces na pp..da je ne reklamiram..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako je nešto dobro i treba da se reklamira.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........pa u principu ja trazim nesto protiv znojenja.....a da ne sadrzi ozloglaseni Aluminium Chlorohydrate.......

Vrh Dno