• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

"Brazilska depilacija" istrebila stidne vaši

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
U moru životinjskih vrsta koje je čovečanstvo dovelo na sam rub izumiranja uništavajući njihova prirodna staništa, na listu će uskoro doći i jedna vrsta koja nam neće nedostajati - stidna vaš (pediculosis pubis).

267441vaginaf.jpg

Stidne vaši na rubu izumiranja

I njima smo, čini se, počeli masovno da uništavamo prirodno stanište - stidne dlake. Za to je najodgovornija popularnost brazilske depilacije, kojoj, prema nekim istraživanjima, pribegava čak do 80 posto studenata u SAD-u.


Zahvaljujući ovom uništavanju prirodnog staništa, došlo je do ozbiljnog pada u populaciji stidne vaši. U mnogim domovima zdravlja prošlo je već više od pet godina od zadnjeg prijavljenog slučaja....


više na str.:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/284939/Brazilska-depilacija-istrebila-stidne-vasi
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Meni se najviše dopala poslednja rečenica iz ovog članka koja (za one koje mrzi da ga u celosti pročitaju) glasi:
Još nije poznato hoće li se aktivisti za prava životinja uključiti u kampanju za zaštitu prirodnog staništa i ove ugrožene vrste.
 
Vrh Dno