Brak izmedju javnih ličnosti

Beba

Poznata ličnost
Član
aF8ktkqTURBXy80NzMwMzJmYjAxZmM0MDAxZGUwYjAyODM5ZGFkMTIwOC5qcGVnkZMCzQOOAA.jpg
Nepisano pravilo “nikad dva dobra zajedno” bračni par Ivan Bosiljčić (37) i Jelena Tomašević Bosiljčić (32) potpuno je obesmislio svojim primerom.

Jedan od najboljih domaćih glumaca i pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti nedavno su proslavili petu godišnjicu braka, a tim povodom ističu da je to prekratko vreme da bi svodili balanse i dodaju da se zajednički život ne može meriti na vagi. Naravno, oboma im je najvažnije da budu zdravi i srećni, i da im kćerka Nina izraste u dobrog čoveka.
Jedno drugome su velika podrška i trenutno važe za javne ličnosti koji imaju izuzetno ozbiljan i stabilan brak.
jelena-tomasevic-i-ivan-bosiljcic-foto-jelena-jovanov.jpg
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
A ja bio siguran da se zaista razvode. o_O
Ona je sjajna, a on nek je njoj. ;)

E da, ova prva fotka je odlična.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Ni luksuzna letovanja, ni daleke destinacije: Ovaj naš poznati par traži nešto sasvim drugačije

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, poznati su po skladnom bračnom životu i uspešnim karijerama koje grade van skandala. Njihove fotografije na društvenim mrežama pokazuju i svest koja savremenom čoveku sve više nedostaje.

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆFOTO: INSTAGRAM
Pored fotografija sa nastupa, Jelena i Ivan rado objavljuju i porodične prizore, trenutke koje provode sa svojom ćerkicom Ninom.

Tako je na jednoj od skorijih fotografija na profilu poznate pevačice zabeležena porodična šetnja u šumskom ambijentu. Sasvim u zelenilu, između dva stara stabla drveta, oni kao da opominju na neophodan povratak prirodi.
 
Vrh Dno