• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Brak izmedju javnih ličnosti

Beba

Domorodac
Domorodac
#1
aF8ktkqTURBXy80NzMwMzJmYjAxZmM0MDAxZGUwYjAyODM5ZGFkMTIwOC5qcGVnkZMCzQOOAA.jpg
Nepisano pravilo “nikad dva dobra zajedno” bračni par Ivan Bosiljčić (37) i Jelena Tomašević Bosiljčić (32) potpuno je obesmislio svojim primerom.

Jedan od najboljih domaćih glumaca i pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti nedavno su proslavili petu godišnjicu braka, a tim povodom ističu da je to prekratko vreme da bi svodili balanse i dodaju da se zajednički život ne može meriti na vagi. Naravno, oboma im je najvažnije da budu zdravi i srećni, i da im kćerka Nina izraste u dobrog čoveka.
Jedno drugome su velika podrška i trenutno važe za javne ličnosti koji imaju izuzetno ozbiljan i stabilan brak.
jelena-tomasevic-i-ivan-bosiljcic-foto-jelena-jovanov.jpg
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#2
A ja bio siguran da se zaista razvode. o_O
Ona je sjajna, a on nek je njoj. ;)

E da, ova prva fotka je odlična.