• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bolje od originala

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Čuli ste neku pesmu koju je neko otpevao/svirao bolje od originala?
Meni se recimo ovo izvođenje više sviđa od originala.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Svaka im cast, ja sam se najezila... :)
Evo i od mene ovo... 100 puta bolja pesma od originala, i njen glas koji je preeelep....

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan

prvo sam naišao na ovaj klip original sam po prvi put poslušao posle toga-prebacila devojka pesmu u drugu dimenziju :thumbsup: njeno izvodjene ima slatke prelaze dok ledzendov original je jednostavan i ništa posebno

kad se još nečega setim zakačiću :happy:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Mislim da sam ovo već objavio negde, ali svakako je (meni) bolje od originala.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Možda nećete da se sa mnom složite, ali meni je bolje od originala

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan

prvo sam preslušao cover pesme ali original nisam i sad u cover-u pesmica hit i računam i original je hit sigurno

kad ono zgranem se ne dopada mi se original nimalo bez obzira za reklamnu propraćenost nikijevu popularnost i bilion pregleda...čak je tada imao neki konkurs za ovu pesmu pa su snimali mnogo njih cover...

dve sestre su razvalile popularnu travesuru :D

Stemiško vidiš ovo što piše new bossa nova realno sam uticaj tog muzičkog talasa mnogo znači :thumbsup:

Poslednja izmena:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan

Vrh Dno