- Učlanjen(a)
- 04.11.2011.
- Broj reagovanja
- 858
- Horoskop
- Ribe
Kurčić
Malecka stvar čiji naziv ne znate, a niste baš sigurni ni čemu služi.Komšija rašrafio daljinski pa kao nešto popravlja.
- "Ajd komšija dodaj mi ono malecko. Znaš ono, što ide u ovo".
- ?
- "Ama bre onaj kurčić. Tu negde se zaturi".
Ko te jebe
Vrlo kratka prosto-proširena rečenica. Još jedan jezički paradoks, jer je to jedna naizgled upitna rečenica, ali u realnosti to je prosto-odjebativna rečenica.
Džarana više neg' dedina furuna
Deskriptivni izraz za promiskuitetnu devojku/ženu.A: Simpatična ona mala preko! B: Jeste, jeste, ali bolje je se mani. Ta je džarana više neg' dedina furuna!
Ženska intuicija
Veoma mistično žensko šesto čulo.Kada, recimo, dovedete poželjno žensko stvorenje u svoj stan u sred noći, poprilično naliveni alkoholom, ugasite svetlo, pustite laganu muziku, bacite je na krevet i počnete da je grozničavo svlačite, njena ženska intuicija će tada da proradi i da joj nepogrešivo signalizira da vi možda imate čak i seks na pameti.
Tange
Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.
Seks
Izgleda šašavo, ali mene ruka više ne boli.
Kako znaš da si Srbin?
Popnes se na Ajfelovu kulu,i ako je prva stvar koja ti padne na pamet da pljunes sa vrha - onda si sigurno Srbin!
Libudada
To je odo što se pije kad si prehladžed i kad di je zapušed dos.
10 razloga zbog kojih treba voleti svoju tetku
1. Onaj osnovni, tetka je sestra jednom od tvojih matoraca, krv nije voda, bre
2. Tetka ti je kupila omiljenu igracku iz detinjstva
3. Tetka ti je kupila prvu milka cokoladu posle sankcija
4. Tetka ne slusa narodnjake za razliku od tvojih matoraca, kupila ti je kartu za Depeche mode.
E sad, jbg, nije ona kriva sto nisu došli.
5. Tetka te ne pita kad ćes da završiš fax.
6. Tetka ti ne gunđa kad dođes u 5 ujutru iz grada.
7. Tetka ti kaze da je svaka devojka tvoja, keva te smara da se što pre oženis, da bi dočekala
unučiće
8. Tetka ti da 5000 dinara da popiješ sok.
9. Tetka ima teču, a teča je car. S njim opušteno pričas o sexu, sportu i piješ pivo. Ljudina!
10. Kad negde zaglaviš, uvek možes da kažes da si "spavao kod tetke", tetka je savršen alibi.
/
Ljubav za jednu noćSticajem cudnih okolnosti........ jedan muskarac i jedna zena (nikad pre se nisu sreli ni videli), nemavsi mesta u prepunom vozu, bivaju prinudjeni deliti isti kupe za spavanje. Kreveti su bili na sprat.
Nepoznati muskarac spavao je gore, a zena koju nije znao spavala je dole. Pozelevsi laku noc, ipak tako brzo nisu zaspali....
Nakon pola sata rece muskarac, pazljivo i polutiho: "Molim vas dajte mi onaj prekrivac iz ormarica, strasno mi je hladno...!"
Odgovori žena iz polusna:" Ajde,....da za ovu noć se pretvaramo,....da smo muž i žena, hm?...samo za ovu noć, pa se ionako vise nećemo videti....., ok?"
"MOŽE! NARAVNO DA MOŽE!" strasno odgovori on.
"Dobro,..... ONDA SE DIGNI I UZMI TAJ PREKRIVAČ SAM, KONJINO !!!"
Nakon 4,5 minuta muka i tisine.... muskarac prdne..........................................
Vic za kraj:
Bračni par je odlučio da ode kod doktora na pregled.
Doktor je prvo pregledao muža: "Izgleda da je sve u redu s vama, imate li problema?"
"Pa doktore, ništa posebno, ali kada vodim ljubav sa ženom prvi put, onda
je sve OK, medjutim kada krenemo u drugu rundu, onda se jako znojim i to mi malo smeta"
Nakon toga doktor pregleda ženu: " I vi izgledate dobro, ali Vaš muž mi
kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve OK, a drugi put se jako znoji.
Da li možda znate zašto?"
Žena: " Naravno da znam doktore. Prvi put je u januaru, a drugi u avgustu!
Malecka stvar čiji naziv ne znate, a niste baš sigurni ni čemu služi.Komšija rašrafio daljinski pa kao nešto popravlja.
- "Ajd komšija dodaj mi ono malecko. Znaš ono, što ide u ovo".
- ?
- "Ama bre onaj kurčić. Tu negde se zaturi".
Ko te jebe
Vrlo kratka prosto-proširena rečenica. Još jedan jezički paradoks, jer je to jedna naizgled upitna rečenica, ali u realnosti to je prosto-odjebativna rečenica.
Džarana više neg' dedina furuna
Deskriptivni izraz za promiskuitetnu devojku/ženu.A: Simpatična ona mala preko! B: Jeste, jeste, ali bolje je se mani. Ta je džarana više neg' dedina furuna!
Ženska intuicija
Veoma mistično žensko šesto čulo.Kada, recimo, dovedete poželjno žensko stvorenje u svoj stan u sred noći, poprilično naliveni alkoholom, ugasite svetlo, pustite laganu muziku, bacite je na krevet i počnete da je grozničavo svlačite, njena ženska intuicija će tada da proradi i da joj nepogrešivo signalizira da vi možda imate čak i seks na pameti.
Tange
Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.
Seks
Izgleda šašavo, ali mene ruka više ne boli.
Kako znaš da si Srbin?
Popnes se na Ajfelovu kulu,i ako je prva stvar koja ti padne na pamet da pljunes sa vrha - onda si sigurno Srbin!
Libudada
To je odo što se pije kad si prehladžed i kad di je zapušed dos.
10 razloga zbog kojih treba voleti svoju tetku
1. Onaj osnovni, tetka je sestra jednom od tvojih matoraca, krv nije voda, bre
2. Tetka ti je kupila omiljenu igracku iz detinjstva
3. Tetka ti je kupila prvu milka cokoladu posle sankcija
4. Tetka ne slusa narodnjake za razliku od tvojih matoraca, kupila ti je kartu za Depeche mode.
E sad, jbg, nije ona kriva sto nisu došli.
5. Tetka te ne pita kad ćes da završiš fax.
6. Tetka ti ne gunđa kad dođes u 5 ujutru iz grada.
7. Tetka ti kaze da je svaka devojka tvoja, keva te smara da se što pre oženis, da bi dočekala
unučiće
8. Tetka ti da 5000 dinara da popiješ sok.
9. Tetka ima teču, a teča je car. S njim opušteno pričas o sexu, sportu i piješ pivo. Ljudina!
10. Kad negde zaglaviš, uvek možes da kažes da si "spavao kod tetke", tetka je savršen alibi.
/
Ljubav za jednu noćSticajem cudnih okolnosti........ jedan muskarac i jedna zena (nikad pre se nisu sreli ni videli), nemavsi mesta u prepunom vozu, bivaju prinudjeni deliti isti kupe za spavanje. Kreveti su bili na sprat.
Nepoznati muskarac spavao je gore, a zena koju nije znao spavala je dole. Pozelevsi laku noc, ipak tako brzo nisu zaspali....
Nakon pola sata rece muskarac, pazljivo i polutiho: "Molim vas dajte mi onaj prekrivac iz ormarica, strasno mi je hladno...!"
Odgovori žena iz polusna:" Ajde,....da za ovu noć se pretvaramo,....da smo muž i žena, hm?...samo za ovu noć, pa se ionako vise nećemo videti....., ok?"
"MOŽE! NARAVNO DA MOŽE!" strasno odgovori on.
"Dobro,..... ONDA SE DIGNI I UZMI TAJ PREKRIVAČ SAM, KONJINO !!!"
Nakon 4,5 minuta muka i tisine.... muskarac prdne..........................................
Vic za kraj:
Bračni par je odlučio da ode kod doktora na pregled.
Doktor je prvo pregledao muža: "Izgleda da je sve u redu s vama, imate li problema?"
"Pa doktore, ništa posebno, ali kada vodim ljubav sa ženom prvi put, onda
je sve OK, medjutim kada krenemo u drugu rundu, onda se jako znojim i to mi malo smeta"
Nakon toga doktor pregleda ženu: " I vi izgledate dobro, ali Vaš muž mi
kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve OK, a drugi put se jako znoji.
Da li možda znate zašto?"
Žena: " Naravno da znam doktore. Prvi put je u januaru, a drugi u avgustu!