• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Bodybuilding

maki

Domorodac
Domorodac
#1
Nisam ljubitelj ovog sporta. Još manje me fascinira izgled tela onih koji su u ovom sportu profi, odnosno učestvuju na takmičenjima. Shvatam da je to vrlo naporan i zahtevan sport, pun odricanja, ali ja ne vidim lepotu u njihovim telima. Ne znam čemu se dive.
Sa druge strane, ok mi je ako se neko bavi bodibildingom samo zarad definisanja, blagog definisanja muskulature, ali su retki oni koji se tu i zaustave.

Ovo mi više izaziva odbojnost nego divljenje bilo čemu.

Čovek ili vanzemaljac?:zbunjen:
 

Landa

Domorodac
Domorodac
#3
Nemoguce je postici ovakvo tijelo samo vjezbanjem . Jedan mi rece da jede za dorucak oko 17 jaja ili samo bjelanaca -proteina nisam sigurna, ali uopste nije ni blizu ovim na slikama.
Inace mi se ne svidjaju.Vidjam ih u mall-ovima u sorcevima --:rolleyes: mislim nikakve ljepote , hodaju cudno - tako .