• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bodiroga: Ne razmišljam o kandidaturi za predsednika FIBA Evrope

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
255x16031316-b01beta.jpg


Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga kaže da trenutno ne razmišlja o kandidaturi za predsednika Evropske košarkaške federacije iako ima zemalja koje bi bile spremne da ga podrže.

"Smatram da ima i drugih kvalitetnih ljudi čije su zasluge velike i svakako zaslužuju da budu izabrani na tu funkciju. Ono sto je važno jeste da će Košarkaški savez Srbije imati mesto koje mu pripada, da ravnopravno odlučuje sa ostalim federacijama o budućnosti i strategiji evropske košarke", kaže Bodiroga u intervjuu za Novi magazin.

O delatnosti evropske košarkaške federacije javnost malo zna. Da li, uz formalne obaveze međunarodnog tela, obuhvata i operativni angažman?


više na str:
http://www.novimagazin.rs/sport/bodiroga-ne-razmisljam-o-kandidaturi-za-predsednika-fiba-evrope
 
Vrh Dno