• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bodibilderica

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Biste li izašli s njom u kino? Dobro ste pročitali - s njom!

Upoznajte Austrijanku Caroline Wang (31), treću bodibildericu svijeta najljepšega stasa. Tom se laskavom titulom okitila prije nekoliko mjeseci na SP-u u Dublinu...
Caroline iz Klagenfurta (163 centimetra, 65 kilograma) je zahvaljujući tom naslovu postala internetski fenomen jer, nećete vjerovati, malo tko na prvi pogled uoči da je riječ o ženi.

Dapače, rasprave o njezinom spolu na internetskim forumima ćete naći koliko vam je srcu drago, međutim budući da sama Caroline ističe da je djevojka i budući da brojni suci na natjecanjima dosad nisu imali prigovora, ne preostaje nam drugo nego prihvatiti da je tome doista tako.
Caroline se sportom počela baviti s 14 godina, najprije ju je interesirao kickboxing, a sa 16 se prvi puta dala u svijet teretana i mišića.
Na prvom službenom natjecanju se pojavila 2001. godine (pogledajte fotografiju), te je od tada skupila čitav niz laskavih titula. Na svom profilu navodi da voli bicikle i ples, a ako je vaš odgovor na naše pitanje iz naslova pozitivan, morat ćete se strpiti malo jer se trenutačno nalazi u vezi.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
:sick: Ne znam stvarno kako se muškarcu možete svideti ovako nešto. Imam utisak da ovakve osobe pripadaju gej populaciji.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
:sick: Ne znam stvarno kako se muškarcu možete svideti ovako nešto. Imam utisak da ovakve osobe pripadaju gej populaciji.

......zasto gej populaciji:zbunjen:

.......meni se ne svidjaju ni napumpani muskarci........a kamoli zene..........

Vrh Dno