Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
I dok se na internetu bije bitka čiji je Tesla imam potrebu da naglasim da je umro zaboravljen od svih, u potpunom siromaštvu, u Americi. Šta vi mislite, čiji je Tesla i zašto je toliko (ne)bitno?
Mamin i tatin. Što se tiče nacionalnosti, on je uvek potencirao na srpskom tako da je iluzorno raspravljati o tome. Budale na internetu uvek imaju o čemu da raspravljaju.
Kapiram da njega nije interesovala nacionalnost i pripadnost, čoveka je koliko znam samo nauka u životu interesovala. A to što se mi po običaju setimo velikih ljudi onda kada umru i kada prođe momenat da smo trebali kao država da ih cenimo i zapravo podržimo to je već druga priča. Pa posle bude ovo svojatanje čiji je.
Ako niste znali i svet je počeo od nas Srba.
To je to. Lepo je Rambo Amadeus nekom prilikom rekao da se "nacionalnost ne vidi iz rezultata krvi".
Mogu ja da se rodim i živim u sred Beograda, a da se osećam kao Tajlanđanka. Na kraju, to je nebitno velikim naučnicima i čudacima kakav je bio Tesla; oni se uglavnom osećaju kao građani sveta (zato i idu tamo gde imaju najbolje uslove da se bave svojim izumima).
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.