• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Biseri na Ćaskanjima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Hajde da u ovoj temi pišemo o nečemu što vam se svidelo na forumu, što vas je nasmejalo. Dakle, možete opisati o čemu se radilo, zašto vam je smešno i linkujete do teksta, tj. poruke o kojoj se radi.
Nemojte pisati o najsmešnijem vicu ili smešnom tekstu iz foruma Vicevi i smesni tekstovi, već o nekoj poruci ili više poruka sa foruma.

Kako da linkujete poruku?
Na slici ispod treba kursorom doći do broja #1
051104204c5a7084a6414.JPG

a zatim kliknete desnim tasterom miša na broj poruke, u ovom slučaju na slici je to broj 1 i izaberete Copy Link Location a zatim samo pejstujete kompletan link u poruci.
051110144c5a71e65259f.JPG

Ako se ne možete snaći na ovaj način, kliknite na broj jedan i zatim u address baru iskopirajte ceo link. Na slici ispod prikazan je address bar.
051112404c5a72781e6c2.JPG

Meni je bilo smešno kada sam objavio vest da se u Italiji u proteklih 60 godina smanjio penis za čitav centimetar. Niko od nas ne reaguje, svi zadovoljni, daleko je Italija, to kod nas nema, a onda odjednom zahvalnica stiže na engleskom jeziku od osobe čija je IP adresa računara iz Pakistana.
Malo mi je čudno kako je pronašao takst, no kad je smanjenje penisa u pitanju to Google indeksira na svim svetskim jezicima kao alarmatnu vest. Pretpostavljam.
http://www.caskanja.net/forum/Tema-Muskarcima-se-smanjuje-penis?pid=10399#pid10399
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno