Biseri na Ćaskanjima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.066
Broj reagovanja
16.083
Horoskop
Ovan
Hajde da u ovoj temi pišemo o nečemu što vam se svidelo na forumu, što vas je nasmejalo. Dakle, možete opisati o čemu se radilo, zašto vam je smešno i linkujete do teksta, tj. poruke o kojoj se radi.
Nemojte pisati o najsmešnijem vicu ili smešnom tekstu iz foruma Vicevi i smesni tekstovi, već o nekoj poruci ili više poruka sa foruma.

Kako da linkujete poruku?
Na slici ispod treba kursorom doći do broja #1

a zatim kliknete desnim tasterom miša na broj poruke, u ovom slučaju na slici je to broj 1 i izaberete Copy Link Location a zatim samo pejstujete kompletan link u poruci.

Ako se ne možete snaći na ovaj način, kliknite na broj jedan i zatim u address baru iskopirajte ceo link. Na slici ispod prikazan je address bar.

Meni je bilo smešno kada sam objavio vest da se u Italiji u proteklih 60 godina smanjio penis za čitav centimetar. Niko od nas ne reaguje, svi zadovoljni, daleko je Italija, to kod nas nema, a onda odjednom zahvalnica stiže na engleskom jeziku od osobe čija je IP adresa računara iz Pakistana.
Malo mi je čudno kako je pronašao takst, no kad je smanjenje penisa u pitanju to Google indeksira na svim svetskim jezicima kao alarmatnu vest. Pretpostavljam.
http://www.caskanja.net/forum/Tema-Muskarcima-se-smanjuje-penis?pid=10399#pid10399
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno