• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Biramo člana sa najlepšim avatarom

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Ko ime najlepši avatar na forumu i razlog..

Meni si se svidja Stemisov avatar mnogo je zamršen!!!1

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Moj je najlepši, bez konkurencije! Smatram temu nepotrebnom, i stoga zatvorenom. :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ivana, avatar ti je zaista lep i mislim da te baš lepo oslikava. :laugh: Međutim, temu ipak ne zatvaramo. B)

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Pa, to je samo šala, smatram je zatvorenom samo za mene :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Kao što vidiš i za tebe nije zatvorena.
A šalu sam, naravno, razumeo.

Jarooko

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
10.09.2009.
Broj reagovanja
1
Ako svako bira svoj, ispasce da je nereseno. Nemojmo tako, vec budimo iskerni (vi i jeste iskreni, ali se podrazumeva da vam se vas svidja, inace ga ne bi ni stavili)...

Najvise mi se svidja avatar od КриминалноДобрa-e, a na drugom mestu je Lujkin (naocare su mi skroz lude).

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Hej, Jarooko, pa moj je očigledno najružniji, nikad ne bih glasala za njega, zato sam ga i izbacila iz konkurencije. Na svoj način. Samo šala... I, nisam baš takmičarski nastrojena. Kad ste već svi tako ozbiljni, ja glasam za onog malog pingvina, što mu piše no avatar. Ne mogu u trenutku da se setim, mislim da je to bane95, ali nisam sigurna. Znate na koga mislim, u svakom slučaju. Zato što je sladak, mali, teturavi pingvin. Eto. :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U razgovoru sa Ivanom objasnila mi je da se samo šalila, te da nije imala nameru nikoga da uvredi niti bilo šta slično. S toga sam taj deo njene poruke izbrisao, pošto nikako ne utiče na kontekst iste, a u želji da ne bi dalje stvarala nedoumice.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nisam nijednog trenutka posumnjao u to! :roflmao:

dusicaa

Suspendovan nalog