• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bil Klinton kandidat za Nobelovu nagradu za mir?!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
NOMINOVAN

Bil Klinton kandidat za Nobelovu nagradu za mir?!

Rekordnih 259 kandidata učestvuje u trci za Nobelovu nagradu za mir 2013, saopštio je Nobelov institut u Oslu. Među kandidatima i Bil Klinton.

Za nagradu koja će biti dodeljena u oktobru kandidovano je 209 pojedinaca i 50 organizacija.
358220-20.jpg

Bil i Hilari Klinton| Foto: AP
Direktor Nobelovog instituta Geir Lundestad rekao je da tendencija da skoro svake naredne godine bude više kandidata ukazuje na interes koji u svetu vlada za ovu nagradu.
Prethodni rekord zabeležen je 2011, sa 241 kandidatom.
Lista kandidata za Nobelovu nagradu je tajna, ali predlagači imaju pravo da saopšte identitet svog kandidata.
Ove godine među poznatim kandidatima su pakistanska tinejdžerka Malala, evropske organizacije za zaštitu ljudskih prava, među kojima ruska NGO Memorijal, bivši američki predsednik Bil Klinton i lider Mjanmara Tein Sein

.http://www.alo.rs/vesti/svet/bil-klinton-kandidat-za-nobelovu-nagradu-za-mir/12473

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Budi me Bog sa nama... :o..... Ma kakva Nobelova nagrada za mir.... ja bi njega u zatvor.... Kolike je taj zločine počinio na bivšoj teritoriji Jugoslavije... Bolje da stanem, da ne bi još nešto rekla...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Boze ljudi sto se cudite? Kad je mogao Marti Ahtisari, kad je mogao Obama, sto nece Klinton?
Nobelova nagrada je odavno politizovana i nema veze sa zivotom...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Pa jeste, Lejla... u pravu si... ali to boli....

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Life is a bich :D

Mnogo sto sta boli, pa zivot ide dalje...Ne obazirati se na ovakve vesti i to je to...:unsure:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Da li to treba da kažu majke koje su ostale bez svojih sinova... "boli ali mi se ne obaziremo"??'

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa znas kako na isto se svodi. Rekle ne rekle to, isto im se hvata. One nazalost, a ni mi, ne mozemo izmeniti svet.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako je Obama posle 6 meseci mandata dobio Nobelovu nagradu (valjda što nije pritisnuo crveno dugme), zašto ne bi mogao i Bil za sva svoja sranja?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
On je jos pozeljniji, on je ipak pokrovitelj Milosrdnog andjela :zbunjen:
Kako ne vidite, sve se uklapa. Mi samo umisljamo da oni nisu pravi. A nazivi akcija, svi im u koreni reci nose mir. :banghead:

Vrh Dno