• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bil Gejts: Novac mi više ništa ne znači!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Osnivač Majkrosofta, Bil Gejts, koji je dosad donirao 28 milijardi dolara u dobrotvorne svrhe, namerava da 95 dosto svog novca pokloni za borbu protiv dečije paralize

untitled-1-1.jpg


Bil je zajedno sa suprugom Melindom osnovao dobrotvorni fond iz kojeg je već donirao 28 milijardi dolara. U svetu svakoga dana umire oko 19.000 dece koja su mlađa od pet godina.
Osnivač Majkrosofta objašnjava da mu novac više ništa ne znači i da je zbrinut što se tiče hrane i odeća. On namerava da nakon njegove smrti novac ostane u dobrotvornom fondu kojim će izvršiti pozitivan uticaj na svet. Na taj način, Bil smatra da se može uticati na neku bolest, kao što je u ovom slučaju dečija paraliza.
Ono koji priželjkuju Bilov potpuni povratak Majkrosoftu, mogu da odustanu od te ideje , jer je on fokusiran sada na smanjenje smrtnosti u svetu, na isti način za koji je bio zaitresovan za PC revoluciju. Ovom prilikom on je naglasio da vlade treba da imaju vodeću ulogu u borbi protiv bolesti.
http://www.pressonline.rs/svet/globus/259522/bil-gejts-novac-mi-vise-nista-ne-znaci.html
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne može jadan da ga potroši koliko ga ima. U svakom slučaju, lepo od njega.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
neka da humanitarnu pomoč Srbiji....
 
Vrh Dno