• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Batine za Vilisa, čvarci za Moniku

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Batine za Vilisa, čvarci za Moniku


Prebiću Brus Vilisa kao mačku. Biće krvav, modar, nalupan, ubiven od batina. Nalemaću ga onako kao što tabaju kršne delije iz mokrogorskih krajeva. Posle svega će, jadan i bedan, javno priznati poraz.

301532kusturica01afpfoto.jpg


Ovim rečima Emir Kusturica za „Blic“ najavljuje ceremoniju otvaranja šestog Kustendorfa, koji će se u Drvengradu održati od 16. do 22. januara. Revija studentskih filmova, čiji autori dolaze iz 28 država sveta, počeće, kao i prethodni festivali, spektakularno.
Pre nekoliko godina Kusta je, u društvu Nikite Mihalkova, „sahranio“ Vilisa kao simbola „lošeg filma“, kasnije ga i „oživeo“ demonstrirajući globalnu moć Holivuda nad umetničkim ostvarenjima. Sada je rešio da ga javno prebije.

- Festival otvaramo Brus Vilis i ja, i to krvavom tučom iz koje će on izvući deblji kraj. Naravno, radi se o montiranom hologramskom sukobu, koji će na zidu crkve biti prikazan specijalnim projektorom.
Dok pretučen bude napuštao poprište bitke, pitaće ga holivudski prijatelji „da li Kusturici ima kraja“. Na to će on odgovoriti: „Ne, Kusturica je neuništiv“ - prenosi Emir detalje koje će posetioci Kustendorfa videti prve festivalske večeri.

301536brus-vilis02apfoto.jpg


Pesničenje reditelja i glumca pratiće direktor Kanskog festivala Tjeri Fremo, Vinsent Marval, vlasnik producentske kuće „Wild bunch“, i Zang Jimou, jedan od najvećih kineskih filmskih stvaralaca današnjice, čiji će film „Cveće rata“ biti prikazan iste večeri. Jimou će, inače, biti posvećen filmski ciklus „Retrospektiva velikana“.

301545monica-bellucci01a.jpg


- Monika Beluči i Brajan Feri na Kustendorf stižu 19. i ostaju tu do 22. januara. U međuvremenu će doći i Dejvid Gilmur i Nik Mejston, pevač i bubnjar „Pink Flojda“ - prenosi Kusturica.

Logično je očekivati da će zvučna imena iz sveta filma i muzike, pre svega prelepa Monika, zahtevati poseban tretman u Mokroj Gori, ali...

- Nikakve specijalne zahteve u vezi sa boravkom nisu imali. Još ne znam ni gde ću ih ugostiti, ali u svakom slučaju smeštaj neće biti ni po čemu poseban. Čekam ih uobičajenom trpezom na kojoj će se naći meso, čvarci, pršuta, sir, kajmak, podrazumeva se i domaća rakija - uverava Emir, domaćin Kustendorfa.

Izvor: Blic Online
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
da je sačekam na aerodromu i dovedem do tebe.... da jadnica ne zaluta....:smug:
 

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Monika Beluči ne prestaje da zadivljuje . Ako i dalje sumnjate da li je italijanska diva prirodno lepa, pogledajte njen fotografije pre 30 godina.
78783_monika_630x0.jpg
I pre 30 godina Monika Beluči je uveliko privlačila pažnju, a učitelji u školi su govorili da je toliko lepa da ih dekocentriše.
Stranci su je zaustavljali na ulici, nudili joj milione i život u inostranstvu.
Konobari u restoranima joj nisu naplaćivali jer im je bila čast da jedna takva devojka posećuje njihove lokale.
Lepota u malom mestu bila je veliki problem.
78782_monika-1_630x0.jpg

- Kada sam je jednom pitao zašto se ne druži s prijateljima na trgu, rekla mi je: "svi me gledaju, muškarci, žene, deca. Sramota me je" - priča njen otac.
Da bi sakrila lepotu, Monika se oblačila kao dečak. Ali takva lepota nije mogla da ostane u malom italijanskom gradu, svet je upoznao Moniku Beluči i zavoleo je.

- Kada sam je jednom pitao zašto se ne druži s prijateljima na trgu, rekla mi je: "svi me gledaju, muškarci, žene, deca. Sramota me je" - priča njen otac.

Danas je uz Sofiju Loren najlepša italijanska glumica u istoriji.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nek dođe kod mene u goste, da je izvedem u grad. Sutradan bi svi u mene gledali, osim dece. :)
 
Vrh Dno