Balkanskom ulicom

Beba

Poznata ličnost
Član
images.jpg


"Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti- priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari- govore o trenucima svog dolaska u Beograd, sa železničke stanice, Balkanskom ulicom...
Emisija je popularnost i epitet "kultna" stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su stekli poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da (neki i po prvi i jedini put) pred televizijskim kamerama- ispričaju svoju životnu priču.

Značajan segment emisije čine inserti iz bogate arhive Televizije Beograd, koja je pratila rad većine sagovornika emisije "Balkanskom ulicom".

Do ove jeseni, 2016. godine, "kroz Balkansku" je prošlo oko 500 značajnih ličnosti, koje su svojim iskrenim ispovestima kod televizijskih gledalaca izazivale i suze i smeh.

Već petnaestu televizijsku sezonu, po oceni gledalaca i kritike, "Balkanskom ulicom" je jedna od najgledanijih emisija na srpskim televizijama, omiljena i kod gledalaca koji programe RTS-a prate u dijaspori- putem programa RTS Satelit i internet sajta RTS-a.

Autor : Vesna Dedić

 
G

Gea

Gost
Fantastična emisija, rado je gledam..Volela sam i emissiju " Ko sav normalan svet" sa Tanjom Peternek ...
Zadnju "Balkanskom ulicom.." koju sam pogledala bila je o Cunetu Gojkoviću ...

 

Shesau_

Poznata ličnost
Član
Emisija mi je samo ok. Ne volim Vesnu i imam osecaj da cu se ugusiti slusajuci je :zbunjen:

Najbolja emisija tog tipa je „Tv lica …kao sav normalan svet,, ,Tanja je sjajna,intervjui su toliko spontano odradjeni,iako se naravno sprema za njih,pitanja...itd.
 

Shesau_

Poznata ličnost
Član
Evo bas sam pustila delic Vesnine emisije i stalno imam potrebu da se nakasljem i procistim grlo :zbunjen: Ne mogu da se skoncentrisem na emisiju :cautious:
 
G

Gea

Gost
Žena je vrhunski novinar i jako je profesionalna .... I sasvim slučajno je moja zemljakinja :laugh:, često dolazi 'vamo ,....
Inače jako je prijatna i lepa žena, visoka ... prava dama :)
 
Vrh Dno