• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Balkanskom ulicom

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
images.jpg


"Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti- priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari- govore o trenucima svog dolaska u Beograd, sa železničke stanice, Balkanskom ulicom...
Emisija je popularnost i epitet "kultna" stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su stekli poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da (neki i po prvi i jedini put) pred televizijskim kamerama- ispričaju svoju životnu priču.

Značajan segment emisije čine inserti iz bogate arhive Televizije Beograd, koja je pratila rad većine sagovornika emisije "Balkanskom ulicom".

Do ove jeseni, 2016. godine, "kroz Balkansku" je prošlo oko 500 značajnih ličnosti, koje su svojim iskrenim ispovestima kod televizijskih gledalaca izazivale i suze i smeh.

Već petnaestu televizijsku sezonu, po oceni gledalaca i kritike, "Balkanskom ulicom" je jedna od najgledanijih emisija na srpskim televizijama, omiljena i kod gledalaca koji programe RTS-a prate u dijaspori- putem programa RTS Satelit i internet sajta RTS-a.

Autor : Vesna Dedić

 
G

Gea

Gost
Fantastična emisija, rado je gledam..Volela sam i emissiju " Ko sav normalan svet" sa Tanjom Peternek ...
Zadnju "Balkanskom ulicom.." koju sam pogledala bila je o Cunetu Gojkoviću ...

 

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Poruke
1.706
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Emisija mi je samo ok. Ne volim Vesnu i imam osecaj da cu se ugusiti slusajuci je :zbunjen:

Najbolja emisija tog tipa je „Tv lica …kao sav normalan svet,, ,Tanja je sjajna,intervjui su toliko spontano odradjeni,iako se naravno sprema za njih,pitanja...itd.
 

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Poruke
1.706
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Evo bas sam pustila delic Vesnine emisije i stalno imam potrebu da se nakasljem i procistim grlo :zbunjen: Ne mogu da se skoncentrisem na emisiju :cautious:
 
G

Gea

Gost
Žena je vrhunski novinar i jako je profesionalna .... I sasvim slučajno je moja zemljakinja :laugh:, često dolazi 'vamo ,....
Inače jako je prijatna i lepa žena, visoka ... prava dama :)
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Volim Blakanskom ulicom. Zavisi i od gostiju. Žao mi je što sam neke goste propustila, ali ima na jutjubu pa može da se odgleda.
 
Vrh Dno