• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Bajka ili realnost

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Bajka? Realnost?

Kakav divan dan !!! Danas sam bila u šopingu. Kupila sam prekrasan Chanel kaput i očaravajuće D&G cipele, presrećna sam. Posle toga sam otišla na ručak sa svojoj sestrom. Bez obzira što mi škampe i nisu baš prijale, provele smo nezaboravno popodne. Uveče sam izašla u najpoznatiji gradski klub i upoznala ljubav svog života. To je inače biznismen na svetskom glasu,u njega su zaljubljene sve moje prijateljice,a samo ja ga imam. Otišli smo na večeru, pili Don Perignon koji je kavijaru uz romantičnu muziku i sveće, davao posebnu draž. Onda me je džentlmenski otpratio do svog Ferrarija i odvezao kući. Toliko je divan, da čak nije ni pokušao da uradi bilo šta. Poljubio me je u ruku, poklonio neverovatne, dijamantske mindjuše i rekao mi da sam ja žena kakvu je oduvek sanjao. Dugo sam ležala u djakuziju i razmišljala o njemu,mada ne znam dal me zaslužuje...

Realnost? Bajka?
Dokle ovako !!! Danas sam otišla kod Kineza i kupila neki džemper na popustu i neke baletanke koje me žuljaju, zato što je desna dva broja manja od leve. Što je najgore u povratku sam pola puta stajala baš na toj desnoj nozi, zato što je gužva u basu bila nepodnošljiva. Kurje oko mi je puklo, a dobila sam i dva nova žulja. Da stvar bude još gora, onaj džemper od 400 dinara mi se rasparao do kuće, verovatno sam ga zakačila za nešto u prevozu. Danas je sestra bila zadužena za pravljanje ručka i spremila nam je one skuše koje je ćale upecao prošle nedelje, ali je zaboravila da ih očisti. Toliko je smrdelo, da sam se ispovraćala čim sam ušla u stan. Uveče sam izašla sa nekim smaračem sa fejsa, koji me je odveo u neku lokalnu birtiju. Nadala sam se bar da ću nešto večerati, ali on je naručio litar belog i ne pitavši me šta ću da pijem. Ona kiselina iz te Smederevke me je još više činila gladnom i jedva sam čekala da stignem kući i navalim na paštetu. Kada se dobro napio, krenuo je da me isprati na noćni prevoz i svo vreme me je drpao, dok su prolaznici sve to gledali. Da stvar bude još gora, u noćnom koji sam pri tom čekala pola sata, trpeći njegove ruke po sebi i taj smrdljivi dah, me navata kontrola i napiše mi kaznu. Sve to nekako prodje, stignem kući, otvorim frižider a paštete nema, pojela sestra. Udjem da se istuširam i na pola mi nestane tople vode. Samo da se ovaj dan ne ponovi !
 
Vrh Dno