• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Baguje forum.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Zasto sporo prelazi sa teme na temu

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne znam na sta mislis. Ako mislis na brzinu otvaranja stranica, ja ne primecujem bilo kakve probleme.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Kada se prelazi sa stranice na stranicu,ponekad,ne uvek prolazi ona narandzasta crta po vrhu stranice,a sa strane one vertikalne narandzaste crte trepcu.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Evo i sad se desilo kada sam objavio odgovor isto.Nije dugo,ali iritira.Proverio sam net radi sve u redu i nema toga na drugim forumima i sajtovima.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kada se prelazi sa stranice na stranicu,ponekad,ne uvek prolazi ona narandzasta crta po vrhu stranice,a sa strane one vertikalne narandzaste crte trepcu.
Misliš na animaciju na koju bela strelica na slici pokazuje?
Untitled.png

Evo i sad se desilo kada sam objavio odgovor isto.Nije dugo,ali iritira.Proverio sam net radi sve u redu i nema toga na drugim forumima i sajtovima.
To nije bag, već animacija koja se prikazuje prilikom čekanja na izvršavanje programa. Nešto slično kao kurzor u obliku krugana slici ispod na Win 10.
jnF1V.png

Takve animacije na drugim forumima nema, jer ne koriste svi forumi isti softver. Oni koji koriste Xenforo softver takođe imaju ovu animaciju.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Ima kada uspori rad na forumu,jose nekih foruma.Kada je na kratko,nije problem,ali kada traje 30-ak sec. onda iritira.

Vrh Dno