Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Istripovala sam se da je Shakira
Malo mu ga dala previse po kopiranju.
Ne znam njene ostale pesme, tako da ne mogu da komentarisem koliko je ovo doprinelo njenoj karijeri
Ali, ne dopada mi se.
Mislim ova zena ocajno zvuci i na srpskom, a kamo li francuskom. E a probala sam u vise navrata da skinem Indiricin ``sofisticiran`` glas, al mi je uspelo samo jednom i necete verovati kad. U vreme kad mi je grlo totalno zaribalo i kad sam imala temperaturu 38. I onda sam tad skontala da Indiricine pesme moze da peva samo bolestan covek
E ljudi jel se samo meni cini ili je Indirica i od francuske pesme uspela da napravi turski prizvuk??? Bas je sad opet slusam i skroz mi turski zvuci....Da nema onog ``z`` kladila bi se na tursku
A ne sad mi je grlo totalno zdravo, pa ne zvucim ocajno ko Indira...Ali mogla bih i ovako zdrava da joj budem prateci vokal, a cim mi grlo vrisne....Odmah cu joj radim ``playback``
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.