• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Avantura

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Pojavi se neki članak na fejsu o transibirskoj železnici. Putovanje je od Moskve do Vladivostoka, ruskom železnicom i traje 10 dana. Košta, valjda, karta oko 100 evra.
Zove jedan prijatelj mog muža i mene da idemo sledeće godine. Tu se ja bacim u istraživanje temperature u Vladivostoku (Sibir je to, bajo) i ustanovim da leti i nije tako strašno čak je taj dan bilo toplije nego ovde.
Oduševim se avanturom u najavi i tek posle ukapiram da do Moskve moraš doći nekako. Aj do Moskve, ali šta kad stignem u Vladivostok? Ne mogu opet nazad vozom (još 10 dana) a ne mogu ni onim njihovim Topoljevim da letim.

Imate li vi neku zanimljivu ideju, da je avantura, da ne košta basnoslovno i da se ne leti avionom do tamo?

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
Taco, čigrice malena, ti bi da se avanturišeš na ovea korone krize

1601905753528.jpeg

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Najveća avantura: nađi železničku stanicu u Beogradu :shifty:

Evo predloga:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Najveća avantura: nađi železničku stanicu u Beogradu :shifty:
To je extra ideja, nemam pojma gde je taj Prokop i kako doći do tamo. Možemo da organizujemo nešto, da svako krene sa različite tačke pa ko prvi stigne. Krenemo u petak popodne, skup u Prokopu u 12 h u nedelju, onda taxijem na Adu na ručak. 😍
Spava se po okolnim kućama, kucamo i molimo da nas puste da prenoćimo jer smo zalutali u tuđini. Vispreniji mogu da se prave da su bugarski turisti koji su došli na doček Nove godine u Beograd. 🙄😂💪

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Eto vidiš... kakva transibirska železnica i komplikovane, udaljene destinacije! Ništa nam to ne treba; živimo u 'wonderland', u zlatno doba, avantura je što smo uopšte živi...

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ništa nam to ne treba; živimo u 'wonderland', u zlatno doba, avantura je što smo uopšte živi...
Eto kad neko lepo objasni, ja recimo nisam imala pojma da mi je ovako super ❤😂

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Privlačno mi zvuči to putovanje od Moskve do Vladivostoka.
Pa i po cenu da se 10 dana vraćam vozom.
@Taca imaš li link? ;)

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
ne znam sad šta podrazumevate pod vanturm, ali za mene je to nešto u stilu Indijane Džonsa, Lov na zeleni dijamant, džungle,
pustinje, planinčine, prašume, ekspedicije...

kakva je to avantura da idem na Podmoskovske večeri da gledam Putina i igram kaljinku

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
za mene je to nešto u stilu Indijane Džonsa, Lov na zeleni dijamant, džungle
Kakva džungla, jesi ti bio nekada makar u šumi uopšte? Tamo ima zmija koje ti skaču za vrat, otrovnih žaba, divljih zverova....to je avantura jedino kada gledaš na filmu o Tarzanu i to animirana verzija, u pravom životu je to neprihvatljivo.

Vrh Dno