• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Anegdote sa foruma

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
@Beba otvori temu u književnosti "Goran Tadić", postavlja x pesama... Sam autor se uloguje ovde na forum i postavi joj pitanje...i ona ga - ignore. Jedna je Beba! :laugh::roflmao:<3 :kiss:

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Da ...pitao me čovek, Gogo i nisam odgovorila jer svi treba da znaju ko je napisao te pesme, Tadić lično...bila mi je čast:roflmao:
Hm...ako budem tebe stavila na ignor listu neće ti pomoći ni Tadić ovaj sori Vučić!

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Hm...ako budem tebe stavila na ignor listu neće ti pomoći ni Tadić ovaj sori Vučić!

... i tako ona mene stavi na "ignore listu" i pise mi na fejs posle godinu dana:
  • A jel ti više ne dolaziš na forum?
  • Dolazim, zašto? Ne vidiš me tamo?

.... onda ona (Beba), piše Stemisu kako ne može da me taguje, a on me taguje i napiše:
- Nemam pojma o čemu pričaš, ja mogu da je tagujem! 😂 ...vesela družina.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Javlja mi se danas Anči na email. I veli kako se ne može logovati na forum i pita šta da radi. A ja joj onako šeretski velim: Pa sedi i uči, spremaj ispit. :D

Godinama kasnije ista stvar se desava. Ovog puta tekstujem glavnog i odgovornog, ne mogu se setiti sfire, pusti me da udjem, a on me kulira. Vidim da je online, a ne mogu ga dozvati. Na kraju provalim sifru, al on ode...I sad tako lutam sama ulicama foruma.

Vrh Dno